The_Erinch
Süper Favori Üye
Çok sevilidiği için 😁😁 Atakan tatlı su yılanı, ortalama bir performans ama sağlam ilişkilerle yürüyor 🤪🤪Ayucuk haklı Birleşmeden bu tama en iyi erkek yarışmacı takımda ama adı ilk fırsatta yazılıyor
Çok sevilidiği için 😁😁 Atakan tatlı su yılanı, ortalama bir performans ama sağlam ilişkilerle yürüyor 🤪🤪Ayucuk haklı Birleşmeden bu tama en iyi erkek yarışmacı takımda ama adı ilk fırsatta yazılıyor
Ünlülerde kalsa ademle Sema varken bu kadar yol alamazdı rahat rahatÇok sevilidiği için 😁😁 Atakan tatlı su yılanı, ortalama bir performans ama sağlam ilişkilerle yürüyor 🤪🤪
Hahaaha Orada da bol bol Mağdur bAdem İzlemek zorunda kalırdık 🤭Ünlülerde kalsa ademle Sema varken bu kadar yol alamazdı rahat rahat
Sanmam öteki takımda güç bademin tarafındaydı Sema, Merve, marış, gizemle 5 ediyorlardı zaten 9 kişi vardıHahaaha Orada da bol bol Mağdur bAdem İzlemek zorunda kalırdık 🤭
Anormal bir durum olmaz ise Son 8 taşır kendini Atakan, sonrası Performans ve sms kalmış.Sanmam öteki takımda güç bademin tarafındaydı Sema, Merve, marış, gizemle 5 ediyorlardı zaten 9 kişi vardı
Atakan diğer takıma geçince badem mağdur oldu, ama Atakan aklındaki yılanları performansla desteklemezse anca bademi finale taşır
Macunun aklı varsa Nisa yı son 8 e kalmadan eler dünkü olaylardan sonraAnormal bir durum olmaz ise Son 8 taşır kendini Atakan, sonrası Performans ve sms kalmış.
Puhahahahah 🤣🤣🤣🤣🤣Evrim in her sayı aldığı günden sonra kaybedince kendisini Nagihan sanıp sinirlenmesi
------
İyi beslenin dokunulmazlık var
------
Justin e yetişememişlerbir hi bike dememiş@The_Erinch
Nagi Queen öyledir
------
Teyzoş evrimin kendini Nagi sanıp kaybedince sinirlenmesine ne diyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 117626Ekli dosyayı görüntüle 117627
Twitterda Nisacılara haddini bildiriyorum şu anOoo ne olduda delirdi bu kadar
Twitterda Nisacılara haddini bildiriyorum şu anbu konudan kaçırdım onları zaten
7-3 ten kaybediyorlarOo ne diyorsun bakam hemen
Beter olun 🤣🤣🤣🤣7-3 ten kaybediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?