Ben de böyle temiz kalpli olduğum için hepinizi susturuyorum konuda tek mesajla
https://twitter.com/x/status/1527258561637662725
Anlamadım ne olmui Takise
Ben de böyle temiz kalpli olduğum için hepinizi susturuyorum konuda tek mesajla
https://twitter.com/x/status/1527258561637662725
Elenmiş dedem 48 yaşındaydıAnlamadım ne olmui Takise
Elenmiş dedem 48 yaşındaydı
Sana alalım ihtiyarı iki ülke dostluğuna katkıda bulunAaa elenmiş mi hadi ya
Sana alalım ihtiyarı iki ülke dostluğuna katkıda bulun
Neyine güveniyon kuz bak finalistler bile çatır çutur eleniyor 4 haftadırEkli dosyayı görüntüle 117440
Dünya da yuvarlak değil düzdürBarışcım elenmedi çekildi
Barış fanları cidden çekildiğine inanmıyorsunuz değil miBarışcım elenmedi çekildi
Merve ve Barış elenmedi yalnız. Merve sakatlığından dolayı diskalifiye edildi, Barış ise çekildi.Neyine güveniyon kuz bak finalistler bile çatır çutur eleniyor 4 haftadırEkli dosyayı görüntüle 117440
Çekilecek olsa Acun ona en başta çekilebilirsin dediğinde çekilirdi, bu kadar kalıp rezil olduktan sonra değil.Barış bu kadroda şampiyon olamayacağını zaten biliyordu ve ne kadar hafta kalırsam kâr, o kadar haftalık paramı alırım diye düşündü.
Dünya da yuvarlak değil düzdür
Elendim tabi diyemez yalancı Marış, dolmaları da yedi ama yemedim dedi, kim inanır ona.He evet öyle fatihcim geçen ses odasına geldi çekildiğini bize söyledi
Barış ın ağzıma @serhatt ı kadar yaklaşmamış sen ne biliyonHe evet öyle fatihcim geçen ses odasına geldi çekildiğini bize söyledi
------
İstediğiniz kadar inanmayın adam kendi ağızıylada dedi bize
Elendim tabi diyemez yalancı Marış, dolmaları da yedi ama yemedim dedi, kim inanır ona.Hem çekilse niye elendi olarak göstersinler ki durduk yere
Evet düşündük, çok bile kaldı.Ya ciddi ciddi Sudenin olduğu potada Barışın eleneceğini düşündünüz mü komik olmayın dolmalarıda yemedi
Evrim'i bilmem de reisim Sude'yi elemeden elenmezTakis macun dan gençmiş 😱
Sude Nisa ve evrimi paspas edecek ne çarpısı
Hala %39Loser dediğiniz Nisa reisim Batuyu gömüp yengeç dansı yaptı@xemrexxx @Maskeli Fedai @Sherlock
------
Evrim'i bilmem de reisim Sude'yi elemeden elenmez
Evet düşündük, çok bile kaldı.Barış fanları dışında tüm izleyiciler Barış elenmeli diyordu zaten.
Reisimin %39'u %89'a bedel...Hala %39
Ne açıdan 😱Reisimin %39'u %89'a bedel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?