@serhatt konuya nerede bu kuduruk @MasacRE @Angelica
https://twitter.com/x/status/1525944484634185728
https://twitter.com/x/status/1525944484634185728
Evrim'in 12 mi oldu 13 mü. Ben korkuyorum bu kadından vallaSude gönderir Evrim'i, Mert'im iyi destekliyor.
Takımların karışması için 4te 3 ya da 4 te 4 gerekliZaten bu hafta 6'da 6 yapıldı. Bir hafta daha dayanmaz bu ekip
Ya sadece yarışmadan elendi kardeşin ne abarttın be Sema
Oy atanlara yazık.Evrim'in 12 mi oldu 13 mü. Ben korkuyorum bu kadından valla@xemrexxx
Ablam haklı çıktı@dreamy senin de faturanı bekliyoruz...
Eh bu kadar itici bir insan olursan olacağı bu işte
Ünlüleri tutarken Evrim yılanları elerken çok mutluydun abi, şimdi mi adaletsiz geldi oylama sanaNisa ve Evrim gibi başarısızlar varken Sedanın gitmesi olmadı... Ama Seda da ektiğini biçti.. Artık ellerinde çekirdek tv karşısından Evrimi izlerler..
Bu saatten sonra gönüllüler oyunlara direk erkeklerle başlasın..
Evrim ve Nisa sayı alacakta..............
Evrim Nisa bir işe yarasın hikmeti de elesinNisa ve Evrim gibi başarısızlar varken Sedanın gitmesi olmadı... Ama Seda da ektiğini biçti.. Artık ellerinde çekirdek tv karşısından Evrimi izlerler..
Bu saatten sonra gönüllüler oyunlara direk erkeklerle başlasın..
Evrim ve Nisa sayı alacakta..............
Yoooo dedim ya laaa... Ektiğini biçti işte...Eh bu kadar itici bir insan olursan olacağı bu iştePerformansı da ahım şahım değildi zaten, yoksa kurtarırdı yine de
------
Ünlüleri tutarken Evrim yılanları elerken çok mutluydun abi, şimdi mi adaletsiz geldi oylama sana
Ekli dosyayı görüntüle 117417
------
Anti koloni hala çalışmalara devam ediyor
https://twitter.com/x/status/1526675637867630592
Badem okdar zırvalada ki 🥫🥫🥫Bu mağdurlara had bildiren Ogedaydan razıyız.
@Forumdash da aynı tepkiyi vermiş ah bu bunaklarYoooo dedim ya laaa... Ektiğini biçti işte...
Yağmur, Berna ile birlikte Evrimi izlerler evden.. Ama performans olarak haketmedi.
------
Badem okdar zırvalada ki 🥫🥫🥫
bir insan nasıl ademi destekler bir türlü anlam veremiyorum aynısı barış için geçerliydi her yarışmacı için bir şey buluyorum ama bunlar için bulamıyorumYoooo dedim ya laaa... Ektiğini biçti işte...
Yağmur, Berna ile birlikte Evrimi izlerler evden.. Ama performans olarak haketmedi.
------
Badem okdar zırvalada ki 🥫🥫🥫
bir insan nasıl ademi destekler bir türlü anlam veremiyorum aynısı barış için geçerliydi her yarışmacı için bir şey buluyorum ama bunlar için bulamıyorum
Sıkıntı.. Hiçbirşey 😂😂😂Ademle Barışın nesi varmış
bende onu diyorum desteklemek için neden bulamıyorumAdemle Barışın nesi varmış
Ademle Barışın nesi varmış
Sıkıntı.. Hiçbirşey 😂😂😂
Saldır teyzoş bunlara oklavayla zehirli mantı da gönder kurtulalımbende onu diyorum desteklemek için neden bulamıyorum
Sıkıntı.. Hiçbirşey 😂😂😂
Barışın karakteri yeter yapacam dedi yaptı çekildi geldi helal adamımabende onu diyorum desteklemek için neden bulamıyorum
Saldır teyzoş bunlara oklavayla zehirli mantı da gönder kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?