TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Evrim içinden oh çekmiyorsa bir şey bilmiyorum. Oh çekmekte haklı ama hiç bir zaman Sedanın yüzüne karşı oh çekmedi. Hep Sedanın yüzüne şiirler yağdırdı, arkasından konuştu. Bu dobralık değil.

Seda'yı da hiç sevmezdim ama Evrim de son günlerde aşağıya doğru gidiyor.

• Beğendim
Reactions: xemrexxx
Nisa ve Evrim gibi başarısızlar varken Sedanın gitmesi olmadı... Ama Seda da ektiğini biçti.. Artık ellerinde çekirdek tv karşısından Evrimi izlerler..

Bu saatten sonra gönüllüler oyunlara direk erkeklerle başlasın..

Evrim ve Nisa sayı alacakta..............

Eh bu kadar itici bir insan olursan olacağı bu işte :A Performansı da ahım şahım değildi zaten, yoksa kurtarırdı yine de :A
------

Nisa ve Evrim gibi başarısızlar varken Sedanın gitmesi olmadı... Ama Seda da ektiğini biçti.. Artık ellerinde çekirdek tv karşısından Evrimi izlerler..

Ünlüleri tutarken Evrim yılanları elerken çok mutluydun abi, şimdi mi adaletsiz geldi oylama sana :A

FS_V4G4XEAEivOJ.jpg
------

Anti koloni hala çalışmalara devam ediyor :A

Son düzenleme:

Evrim Nisa bir işe yarasın hikmeti de elesin :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Eh bu kadar itici bir insan olursan olacağı bu işte :A Performansı da ahım şahım değildi zaten, yoksa kurtarırdı yine de :A
------

Ünlüleri tutarken Evrim yılanları elerken çok mutluydun abi, şimdi mi adaletsiz geldi oylama sana :A

Ekli dosyayı görüntüle 117417
------

Anti koloni hala çalışmalara devam ediyor :A

Yoooo dedim ya laaa... Ektiğini biçti işte...
Yağmur, Berna ile birlikte Evrimi izlerler evden.. Ama performans olarak haketmedi.
------

Bu mağdurlara had bildiren Ogedaydan razıyız.
Badem okdar zırvalada ki 🥫🥫🥫

Yoooo dedim ya laaa... Ektiğini biçti işte...
Yağmur, Berna ile birlikte Evrimi izlerler evden.. Ama performans olarak haketmedi.
------

Badem okdar zırvalada ki 🥫🥫🥫
bir insan nasıl ademi destekler bir türlü anlam veremiyorum aynısı barış için geçerliydi her yarışmacı için bir şey buluyorum ama bunlar için bulamıyorum

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx