Emre Ozansoy
Moderatör
Nagi sayesinde sizinkiler iyi ödülleri süpürdülerBenim yarışmayı takip etme sebebimi söylememe gerek yoktur herhaldeAtakan'ı da severim bu arada ama Nagihan 🤮
Eeee tabi Nagi gibi güçlü kadın olamayınca örnek alıyorsun sen de haklısınNagi sayesinde sizinkiler iyi ödülleri süpürdüler
Kırmızılardan Batuhan hariç kimse bana sempatik gelmiyor. Nagi nereye ben oraya
Ondan daha sakin ve susmayı tercih edenimEeee tabi Nagi gibi güçlü kadın olamayınca örnek alıyorsun sen de haklısın
Ondan daha sakin ve susmayı tercih edenim
Nagi her yönden zirvede sjsjsjsj
Boğazında kaldı çekirdek
Benim gibi bir yoldaşı olduğu için her gün şükrediyor hain kütük..Hala daha avatarındayken hainlik yapma bari be kardeşim
------
Kendini alıntılamışsın ama anladım ben seniBu da böyle bir hain işte ne diyebilirsin ki@Maskeli Fedai
Evet Turabi adam gibi adamsınBenim gibi bir yoldaşı olduğu için her gün şükrediyor hain kütük..
Badem daha itici bana göreKarşısında Hikmet olanın itici olma ihtimali yok
Twitlerimiz %100 organiktirZannetmiyorum.
Dokunulmazlıklarda kayıp amaNagi sayesinde sizinkiler iyi ödülleri süpürdüler
Kırmızılardan Batuhan hariç kimse bana sempatik gelmiyor. Nagi nereye ben oraya
Canım yoldaşımBenim gibi bir yoldaşı olduğu için her gün şükrediyor hain kütük..
Yoldaşımla beraber çok güçlüyüz..Twitlerimiz %100 organiktir
Dokunulmazlıklarda kayıp amaEvrim'i elemeye mi çalışıyor yoksa Nagi abi
Canım yoldaşım
------
Twitlerimiz %100 organiktir
Canım yoldaşım
------
Evrim ve Nisa gibi zayıf halkasınızYoldaşımla beraber çok güçlüyüz..
Son oyunda kötüydü, diğerlerinde herzmanki gibi elinden geleni yaptı. Seda da dip yapınca kaçınılmaz sonTwitlerimiz %100 organiktir
Canım yoldaşım
------
Forumdan da seni ya da @Zeyno yu eksiltmeli Sema ve Seda gibi planlı hareket ediyorsunuzSon oyunda kötüydü, diğerlerinde herzmanki gibi elinden geleni yaptı. Seda da dip yapınca kaçınılmaz son
Aman zaten ne üzülüyorlar eksilsin birisi.
Ben eksiliyorum merak etmeForumdan da seni ya da @Zeyno yu eksiltmeli Sema ve Seda gibi planlı hareket ediyorsunuz
İsveç natoya giriyormuş putin amcam senin icabına bakıcak yakında kökten kurtulucazBen eksiliyorum merak etmeartık kendin başarmış gibi dolanırsın etrafta
Türkiye ye yerlesirimİsveç natoya giriyormuş putin amcam senin icabına bakıcak yakında kökten kurtulucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?