Emre Ozansoy
Moderatör
Nagi sayesinde sizinkiler iyi ödülleri süpürdülerBenim yarışmayı takip etme sebebimi söylememe gerek yoktur herhaldeAtakan'ı da severim bu arada ama Nagihan 🤮
Eeee tabi Nagi gibi güçlü kadın olamayınca örnek alıyorsun sen de haklısınNagi sayesinde sizinkiler iyi ödülleri süpürdüler![]()
Kırmızılardan Batuhan hariç kimse bana sempatik gelmiyor. Nagi nereye ben oraya![]()
Ondan daha sakin ve susmayı tercih edenimEeee tabi Nagi gibi güçlü kadın olamayınca örnek alıyorsun sen de haklısın![]()
Ondan daha sakin ve susmayı tercih edenim![]()
Nagi her yönden zirvede sjsjsjsj
Boğazında kaldı çekirdek
Benim gibi bir yoldaşı olduğu için her gün şükrediyor hain kütük..Hala daha avatarındayken hainlik yapma bari be kardeşim
------
Kendini alıntılamışsın ama anladım ben seniBu da böyle bir hain işte ne diyebilirsin ki
@Maskeli Fedai
Evet Turabi adam gibi adamsınBenim gibi bir yoldaşı olduğu için her gün şükrediyor hain kütük..
Badem daha itici bana göreKarşısında Hikmet olanın itici olma ihtimali yok![]()
Twitlerimiz %100 organiktirZannetmiyorum.![]()
Dokunulmazlıklarda kayıp amaNagi sayesinde sizinkiler iyi ödülleri süpürdüler
Kırmızılardan Batuhan hariç kimse bana sempatik gelmiyor. Nagi nereye ben oraya![]()
Canım yoldaşımBenim gibi bir yoldaşı olduğu için her gün şükrediyor hain kütük..
Yoldaşımla beraber çok güçlüyüz..Twitlerimiz %100 organiktir
Dokunulmazlıklarda kayıp amaEvrim'i elemeye mi çalışıyor yoksa Nagi abi
Canım yoldaşım
------
![]()
Twitlerimiz %100 organiktir
Canım yoldaşım
------
![]()
Evrim ve Nisa gibi zayıf halkasınızYoldaşımla beraber çok güçlüyüz..![]()
Son oyunda kötüydü, diğerlerinde herzmanki gibi elinden geleni yaptı. Seda da dip yapınca kaçınılmaz sonTwitlerimiz %100 organiktir
Canım yoldaşım
------
![]()
Forumdan da seni ya da @Zeyno yu eksiltmeli Sema ve Seda gibi planlı hareket ediyorsunuzSon oyunda kötüydü, diğerlerinde herzmanki gibi elinden geleni yaptı. Seda da dip yapınca kaçınılmaz son![]()
Aman zaten ne üzülüyorlar eksilsin birisi.
Ben eksiliyorum merak etmeForumdan da seni ya da @Zeyno yu eksiltmeli Sema ve Seda gibi planlı hareket ediyorsunuz![]()
İsveç natoya giriyormuş putin amcam senin icabına bakıcak yakında kökten kurtulucazBen eksiliyorum merak etmeartık kendin başarmış gibi dolanırsın etrafta
![]()
Türkiye ye yerlesirimİsveç natoya giriyormuş putin amcam senin icabına bakıcak yakında kökten kurtulucaz![]()