Sakatlıktan ve sakatlık psikolojisinden çıkması zaman alacak!Haftada 20-22 oyun oynuyor aldığı sayı 3-4 büyük başarı
Ünlülerde sıradaki isim Ayşe gibi görünüyor. Gönüllülerde Parviz girer ama muhtemelen. O yüzden bu hafta da kurtarır mağdur kaplumbağaParviz ve Sude potaya girmezse gidebilir seninki '
Yarışma bitti bitecek daha dondurma reis hala zamana ihtiyaç duyuyorSakatlıktan ve sakatlık psikolojisinden çıkması zaman alacak!
Ne var bunda Berkan da sakat Seda da Nagihan da hepsi sayısını aldıSakatlıktan ve sakatlık psikolojisinden çıkması zaman alacak!
Bu hafta pota sadece Evrim ve Barış olmalı, Fatih Terim farkıyla Evrim bu hafta herkesi elerÜnlülerde sıradaki isim Ayşe gibi görünüyor. Gönüllülerde Parviz girer ama muhtemelen. O yüzden bu hafta da kurtarır mağdur kaplumbağa
------
Yarışma bitti bitecek daha dondurma reis hala zamana ihtiyaç duyuyor
Parviz ve Sude potaya girmezse gidebilir seninki '
3 sene destekledim Merveyi hala destekliyorum ama Barışın yanında olması aşırı itiyor beni ona karşı. Adem de aynı şekilde.
Keşke olsa öyleNe var bunda Berkan da sakat Seda da Nagihan da hepsi sayısını aldı
------
Bu hafta pota sadece Evrim ve Barış olmalı, Fatih Terim farkıyla Evrim bu hafta herkesi eler
Nisa gitsin artıkKeşke olsa öyleAyşe Nisa Evrim Marış potasında kim gider peki
Üç kız birleşip marışı elesin artık ne Nisa elenmesiNisa gitsin artıkAyşe daha çok kaos çıkarır gibi Nisa nın cephane bitti
3ü aday olursa oylar bölünürÜç kız birleşip marışı elesin artık ne Nisa elenmesi
Ekip dağıldı artık zaten hepsinin ayrı ayrı kitlesi var3ü aday olursa oylar bölünür
Nisa elenmez ogesucular da atar Evrim de gitmez bu hafta Ayşe ya da marış gider benceEkip dağıldı artık zaten hepsinin ayrı ayrı kitlesi varBir de marışı göndermek için diğer kişilerin destekçileri de ufak ufak destek atar
Herkes bombalıyor da bir ölmedi herifNisa elenmez ogesucular da atar Evrim de gitmez bu hafta Ayşe ya da marış gider bence
Neyse izleyemedim bu akşam çoğunu Queen bombalamış
https://twitter.com/x/status/1520466548485505024
Nisa gitsin artıkAyşe daha çok kaos çıkarır gibi Nisa nın cephane bitti
Herkes bombalıyor da bir ölmedi herif
Kudurdu be teyze imdatAyy helal teyzoş yirim o göbüşünü senin
Kudurdu be teyze imdat@serhatt
FAnteziye bak 😱Rol yapan kendisi ama neyse
------
Bir daha desene Nisa gitsin diye
Oyunculuk gösterenler 2022 All Star şampiyonu Barış Murat Yağcı mı yoksa kendisi ve kendisi gibi seviyesiz olan takım arkadaşları mı?Nisa elenmez ogesucular da atar Evrim de gitmez bu hafta Ayşe ya da marış gider bence
Neyse izleyemedim bu akşam çoğunu Queen bombalamış
https://twitter.com/x/status/1520466548485505024
Ne seviyesizliklerini gördünOyunculuk gösterenler 2022 All Star şampiyonu Barış Murat Yağcı mı yoksa kendisi ve kendisi gibi seviyesiz olan takım arkadaşları mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?