atakan anlattı konseyde dinleseydin
------
hep sponsorlar .ss
atakan anlattı konseyde dinleseydin
------
hep sponsorlar .ss
Reisimin çorapları bile daha iyi o kaplumbağadanaynen ya gizem queen, birsen abla, yunus emre, bora vb. daha iyiydi bu kaplumbağadan
------
bakırköy akıl hastanesinden randevu al bence
------
halkımıza gerçekleri gösteriyorumbizim halkın IQ su maymunlardan 4 puan yüksek sadece geç anlıyorlar
ayol adam haklı napsalar barış mağdura yatacak bişi buluyor ama artık kimse yutmuyor bu yalanları inşallah parviz ya da sude potaya girmezse seninki bu hafta yolcuAda da konuşurken müsadenle konuşuyoruz deyip Barışı yanlarında istemeyen Atakanımı dinlecem kıstım sesi
az kaldı barış yüzünden nisocu olucaz
@Maskeli Fedai bile doğru yolu buldu. Sıra sende artıkayol adam haklı napsalar barış mağdura yatacak bişi buluyor ama artık kimse yutmuyor bu yalanları inşallah parviz ya da sude potaya girmezse seninki bu hafta yolcu
------
Nagi den özür dilerse olabilir
Hiç işim olmaz.Ciddiye bile almıyorum ciddiye alsam seni bu hakaretten dava ederim. Ss
------
Az izle de ecünnü gör
Reisimin haksız olduğu konu yok ki özür dilesinNagi den özür dilerse olabilir
Banane yahu BA NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.yavaş elesin be nagi queen 2 kere şampiyon olmuş turabiyi ve hilmicemi elemiş sms te o kadar da değil senin marış çok hayal kurma@MasacRE @Maskeli Fedai @serhatt
ayol adam haklı napsalar barış mağdura yatacak bişi buluyor ama artık kimse yutmuyor bu yalanları inşallah parviz ya da sude potaya girmezse seninki bu hafta yolcu
------
Murat Özarı sabaha kadar konuş be...
https://twitter.com/x/status/1520159246964432901
Merve ve Atakan aynı şeyi söyleyemez inanmamNe yalanı yahu Merve kendisi söyledi Atakan bile söyledi bunu
------
Ben hata olarak görmüyorum adam psikolojik olarak yoruldum yapamıyorum diyor bunu anlayan kimse yok orda
Git 365 gün izle senBanane yahu BA NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Reisimin haksız olduğu konu yok ki özür dilesin
Merve ve Atakan aynı şeyi söyleyemez inanmam
------
Git 365 gün izle sen
------
Ekli dosyayı görüntüle 117089
Hashtag e bak be negzelSen izlemeden yorum yapıyorsun o zaman Merve ropörtajda dedi
Rahat bırak da izleyeyim.Merve ve Atakan aynı şeyi söyleyemez inanmam
------
Git 365 gün izle sen
------
Ekli dosyayı görüntüle 117089
Valla MağdurPatlatan AvatarAtakan o kadar güzel gömdü ki kaplumbağayı, o gömdükçe benim içimin yağı eridi buradaHashtag e bak be negzel@MasacRE
https://twitter.com/x/status/1520151659267211265------
@serhatt tan kaçarken batuş@MasacRE @Angelica @Alos @cookies @Maskeli Fedai @12.Adam Ekli dosyayı görüntüle 117090
Ramazanda günahRahat bırak da izleyeyim.
Lan etiketlemesene beni izlemediğim şey hakkında yorum mu bekliyorsun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Merve in annesi 7 ay önce ölmüş, oğlu 1 yaşına girer girmez survivora gelmiş bu kadının psikolojisi bozulmuyor ama barış 1.5 yıl önce biten ilişkisinden dolayı oyun bırakıyor, buna inanan safoz var mı cidden@MasacRE @Alos @serhatt @Angelica @Maskeli Fedai @The_Erinch @Sherlock @dosimosi @12.Adam @BARON男爵
Barış annesiyle babasının ayrı olmasını bile her seferinde o kadar güzel kullanıyor ki daha kötü bir durumu olsa neler olurdu düşünemiyorum bileMerve in annesi 7 ay önce ölmüş, oğlu 1 yaşına girer girmez survivora gelmiş bu kadının psikolojisi bozulmuyor ama barış 1.5 yıl önce biten ilişkisinden dolayı oyun bırakıyor, buna inanan safoz var mı cidden@MasacRE @Alos @serhatt @Angelica @Maskeli Fedai @The_Erinch @Sherlock @dosimosi @12.Adam @BARON男爵
Sana günah.Merve in annesi 7 ay önce ölmüş, oğlu 1 yaşına girer girmez survivora gelmiş bu kadının psikolojisi bozulmuyor ama barış 1.5 yıl önce biten ilişkisinden dolayı oyun bırakıyor, buna inanan safoz var mı cidden@MasacRE @Alos @serhatt @Angelica @Maskeli Fedai @The_Erinch @Sherlock @dosimosi @12.Adam @BARON男爵
------
Ramazanda günah
Hashtag e bak be negzel@MasacRE
https://twitter.com/x/status/1520151659267211265------
@serhatt tan kaçarken batuş@MasacRE @Angelica @Alos @cookies @Maskeli Fedai @12.Adam Ekli dosyayı görüntüle 117090
@serhatt , aman tanrım Didim.Rahat bırak da izleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?