TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
:AAda da konuşurken müsadenle konuşuyoruz deyip Barışı yanlarında istemeyen Atakanımı dinlecem kıstım sesi :A
ayol adam haklı napsalar barış mağdura yatacak bişi buluyor ama artık kimse yutmuyor bu yalanları inşallah parviz ya da sude potaya girmezse seninki bu hafta yolcu :A
------

Reisimin çorapları bile daha iyi o kaplumbağadan :A

az kaldı barış yüzünden nisocu olucaz:A

ayol adam haklı napsalar barış mağdura yatacak bişi buluyor ama artık kimse yutmuyor bu yalanları inşallah parviz ya da sude potaya girmezse seninki bu hafta yolcu :A
------

az kaldı barış yüzünden nisocu olucaz:A

Ne yalanı yahu Merve kendisi söyledi Atakan bile söyledi bunu :A
------

Ben hata olarak görmüyorum adam psikolojik olarak yoruldum yapamıyorum diyor bunu anlayan kimse yok orda

• Güldürdün
Ne yalanı yahu Merve kendisi söyledi Atakan bile söyledi bunu :A
------

Ben hata olarak görmüyorum adam psikolojik olarak yoruldum yapamıyorum diyor bunu anlayan kimse yok orda
Merve ve Atakan aynı şeyi söyleyemez inanmam :A
------

Banane yahu BA NA NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
Git 365 gün izle sen :F
------

Reisimin haksız olduğu konu yok ki özür dilesin :A
FRikEvrXsBQk8Kj.jpeg

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Merve in annesi 7 ay önce ölmüş, oğlu 1 yaşına girer girmez survivora gelmiş bu kadının psikolojisi bozulmuyor ama barış 1.5 yıl önce biten ilişkisinden dolayı oyun bırakıyor, buna inanan safoz var mı cidden :A @MasacRE @Alos @serhatt @Angelica @Maskeli Fedai @The_Erinch @Sherlock @dosimosi @12.Adam @BARON男爵
Barış annesiyle babasının ayrı olmasını bile her seferinde o kadar güzel kullanıyor ki daha kötü bir durumu olsa neler olurdu düşünemiyorum bile :A

• Güldürdün
  • Güldürdün