Bilmeme gerek yok mal belli.Nereden biliyon
Bilmeme gerek yok mal belli.Nereden biliyon
Hep öyle anlatıyorsanki dışlanmış imajı veriyor yanında merve ve badem varken kim inanır
@Maskeli Fedai topaç gibi bir şey zaten, ne kadar göndermeye çalışsak da her seferinde bir şekilde geri dönüyor@Sherlock
Aman ne anlatacaklar o ona başka konuşuyor gidiyor diğer fandomda başka konuşuyor Bmyfc ve Akfc birbirlerine düşürmek istediler işte
Nikah sevmiyorum.
Mert e hak verdim
Mide bulandırıcılar. :/Mert e hak verdim@Maskeli Fedai @Sherlock @The_Erinch @dosimosi @Alos @Forumdash
Sude Burcu Öcal on Instagram: "Who run the 🌍? GIRLS! demişler zamanında, aklınızda bi kalsın 😋 Limited Edition 🔥 @ondance.co"
44K likes, 605 comments - sudeeburcu on January 5, 2022: "Who run the 🌍? GIRLS! demişler zamanında, aklınızda bi kalsın 😋 Limited Edition 🔥 @ondance.co".www.instagram.com
Kız o hep düşüktüModunu düşürdüler çocumun yükselecek inşAllah
------
E bu benim ifşa etmişsin beni yine
@Maskeli Fedai buna ekonomik destek çıkmışMide bulandırıcılar. :/
İki çıplak bi hamama yakışır.
Bunlar da @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE gibi ağlıyor 3lü olarakİki çıplak bi hamama yakışır.
Beter olsunlar.Bunlar da @Maskeli Fedai @Sherlock @MasacRE gibi ağlıyor 3lü olarak
https://twitter.com/x/status/1519084186371559429
Sema Queen yargı dağıttıBeter olsunlar.
Yargı dağıtmak benim işim o ecünnünün ne haddine.Sema Queen yargı dağıttı
Yakışır buna performans.
Seninle yapsın performansıYakışır buna performans.
Okeyyyy.Seninle yapsın performansı
Atakandan şöyle bir çocuk doğuramadın beceriksizOkeyyyy.
Ne lazım ayol gerek yok biz birbirimize yeteriz.Atakandan şöyle bir çocuk doğuramadın beceriksiz
@twetkeee on Instagram: "Ücretsiz şekilde manitanıza kankanıza hediye almak isterseniz biyografideki linkten Uygulamayı indirip kayıt olan herkese Trendyolda geçerli 150 TL cüzdan kodu ekleniyor kıyağım olsun 😍 #isbirligi"
91K likes, 236 comments - twetkeee on April 23, 2022: "Ücretsiz şekilde manitanıza kankanıza hediye almak isterseniz biyografideki linkten Uygulamayı indirip kayıt olan herkese Trendyolda geçerli 150 TL cüzdan kodu ekleniyor kıyağım olsun 😍 #isbirligi".www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?