Bilmeme gerek yok mal belli.Nereden biliyon![]()
Bilmeme gerek yok mal belli.Nereden biliyon![]()
Hep öyle anlatıyorsanki dışlanmış imajı veriyor yanında merve ve badem varken kim inanır
![]()
@Maskeli Fedai topaç gibi bir şey zaten, ne kadar göndermeye çalışsak da her seferinde bir şekilde geri dönüyor@Sherlock
Aman ne anlatacaklar o ona başka konuşuyor gidiyor diğer fandomda başka konuşuyor Bmyfc ve Akfc birbirlerine düşürmek istediler işte![]()
Nikah sevmiyorum.![]()
Mert e hak verdimwww.instagram.com
Mide bulandırıcılar. :/Mert e hak verdim![]()
@Maskeli Fedai @Sherlock @The_Erinch @dosimosi @Alos @Forumdash
![]()
Sude Burcu Öcal on Instagram: "Who run the 🌍? GIRLS! demişler zamanında, aklınızda bi kalsın 😋 Limited Edition 🔥 @ondance.co"
44K likes, 605 comments - sudeeburcu on January 5, 2022: "Who run the 🌍? GIRLS! demişler zamanında, aklınızda bi kalsın 😋 Limited Edition 🔥 @ondance.co".www.instagram.com
Kız o hep düşüktüModunu düşürdüler çocumun yükselecek inşAllah
------
![]()
E bu benim ifşa etmişsin beni yine
İki çıplak bi hamama yakışır.
Beter olsunlar.
Sema Queen yargı dağıttıBeter olsunlar.![]()
Yargı dağıtmak benim işim o ecünnünün ne haddine.Sema Queen yargı dağıttı![]()
Yakışır buna performans.
Seninle yapsın performansıYakışır buna performans.![]()
Okeyyyy.Seninle yapsın performansı![]()
Atakandan şöyle bir çocuk doğuramadın beceriksizOkeyyyy.![]()
Ne lazım ayol gerek yok biz birbirimize yeteriz.Atakandan şöyle bir çocuk doğuramadın beceriksiz
![]()
@twetkeee on Instagram: "Ücretsiz şekilde manitanıza kankanıza hediye almak isterseniz biyografideki linkten Uygulamayı indirip kayıt olan herkese Trendyolda geçerli 150 TL cüzdan kodu ekleniyor kıyağım olsun 😍 #isbirligi"
91K likes, 236 comments - twetkeee on April 23, 2022: "Ücretsiz şekilde manitanıza kankanıza hediye almak isterseniz biyografideki linkten Uygulamayı indirip kayıt olan herkese Trendyolda geçerli 150 TL cüzdan kodu ekleniyor kıyağım olsun 😍 #isbirligi".www.instagram.com