Dışına bakıp karar verince @Çiğdem zillisi hayal kırıklığına uğrardı hepbelki içi iyidir adamınmesela @Emre Ozansoy un barışı 2 metre boyu var ama Bamya diyorlar hep Twitterda %
Bir burda duymadığım kalmıştı sus emre.ss
Dışına bakıp karar verince @Çiğdem zillisi hayal kırıklığına uğrardı hepbelki içi iyidir adamınmesela @Emre Ozansoy un barışı 2 metre boyu var ama Bamya diyorlar hep Twitterda %
Barış'a bamya diyenler kendisine baksın.mesela @Emre Ozansoy un barışı 2 metre boyu var ama Bamya diyorlar hep Twitterda %
Bir burda duymadığım kalmıştı sus emre.ss
Yakından görmeye gittiysen @serhatt ı da çağırsaydınBarış'a bamya diyenler kendisine baksın.Ekrandan güzel, yakından daha güzel.
Kime??Tamam işte @serhatt da bir tarafına imza attırırdı
Yakından görmeye gittiysen @serhatt ı da çağırsaydın
Zorla nişanlanırken sen
Kudur.Zorla nişanlanırken sen
Aaa nerden buldun ayol bunu ben bile unutmuştum.
Rezilliklerin her yerdeAaa nerden buldun ayol bunu ben bile unutmuştum.
Rezil sana benzer paçavra.Rezilliklerin her yerde
Ay neyse @The_Erinch böyle kıvırıyor galiba 1 gündür
https://twitter.com/x/status/1516862348413317122
@Forumdash bunu beğendiğini söylemişti seni boşayıp bunu alsınRezil sana benzer paçavra.
Nagihan'dan iyi@Forumdash bunu beğendiğini söylemişti seni boşayıp bunu alsın
for henry on Instagram: "Strong 💪🏻🥵 Reposted from @henryisgorg Shoulder Workout motivation for today 👏 #henrycavill #anyachalotra #freyaallan #joeybatey #manofsteel #batmanvsuperman #justiceleague #snydercut #zacksnydersjusticeleague #zacksnyder #t
893 likes, 21 comments - alwayshcavill on April 12, 2022: "Strong 💪🏻🥵 Reposted from @henryisgorg Shoulder Workout motivation for today 👏 #henrycavill #anyachalotra #freyaallan #joeybatey #manofsteel #batmanvsuperman #justiceleague #snydercut #zacksnydersjusticeleague #zacksnyder...www.instagram.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?