Dışına bakıp karar verince @Çiğdem zillisi hayal kırıklığına uğrardı hep belki içi iyidir adamın mesela @Emre Ozansoy un barışı 2 metre boyu var ama Bamya diyorlar hep Twitterda %
Bir burda duymadığım kalmıştı sus emre.ss
Dışına bakıp karar verince @Çiğdem zillisi hayal kırıklığına uğrardı hep belki içi iyidir adamın mesela @Emre Ozansoy un barışı 2 metre boyu var ama Bamya diyorlar hep Twitterda %
Barış'a bamya diyenler kendisine baksın. Ekrandan güzel, yakından daha güzel.mesela @Emre Ozansoy un barışı 2 metre boyu var ama Bamya diyorlar hep Twitterda %
Bir burda duymadığım kalmıştı sus emre.ss
Yakından görmeye gittiysen @serhatt ı da çağırsaydınBarış'a bamya diyenler kendisine baksın. Ekrandan güzel, yakından daha güzel.
Kitap imzası vardı, oraya gittim.Yakından görmeye gittiysen @serhatt ı da çağırsaydın
Tamam işte @serhatt da bir tarafına imza attırırdıKitap imzası vardı, oraya gittim.
Kime??Tamam işte @serhatt da bir tarafına imza attırırdı
Yakından görmeye gittiysen @serhatt ı da çağırsaydın
Zorla nişanlanırken sen
Kudur.Zorla nişanlanırken sen
Aaa nerden buldun ayol bunu ben bile unutmuştum.
Rezilliklerin her yerdeAaa nerden buldun ayol bunu ben bile unutmuştum.
Rezil sana benzer paçavra.
@Forumdash bunu beğendiğini söylemişti seni boşayıp bunu alsınRezil sana benzer paçavra.
Nagihan'dan iyi@Forumdash bunu beğendiğini söylemişti seni boşayıp bunu alsın
for henry on Instagram: "Strong 💪🏻🥵 Reposted from @henryisgorg Shoulder Workout motivation for today 👏 #henrycavill #anyachalotra #freyaallan #joeybatey #manofsteel #batmanvsuperman #justiceleague #snydercut #zacksnydersjusticeleague #zacksnyder #t
893 likes, 21 comments - alwayshcavill on April 12, 2022: "Strong 💪🏻🥵 Reposted from @henryisgorg Shoulder Workout motivation for today 👏 #henrycavill #anyachalotra #freyaallan #joeybatey #manofsteel #batmanvsuperman #justiceleague #snydercut #zacksnydersjusticeleague #zacksnyder...www.instagram.com