The_Erinch
Favori Üye
Ule dedim şimdi bunlar uyarı verir silem dedim anında alıntı yapmışın 😂😂Nesi argo haklı
Ule dedim şimdi bunlar uyarı verir silem dedim anında alıntı yapmışın 😂😂Nesi argo haklı
@Maskeli Fedai aşık zaten yağmur A gökhan da olabilirYok oldu dediğin adam finale çıktı, karşısındaki adam da Turabi zaten daha ne olsun
Gökhan Yağmur'a aşık olabilir cidden, bu mallıkların başka açıklaması olamaz
@Emre Ozansoy Atakancığıma nasıl diss attın sen 😂😂😂😅😅Bu arada Patronnnnn paspas ediyor herkesi..
Aslannnnnn 💪💪💪
Adada tek bir patron var o da Ogeday.@Emre Ozansoy Atakancığıma nasıl diss attın sen 😂😂😂😅😅
Laaa ooo Nisanın bile Patronu olamaz 😂😂Adada tek bir patron var o da Ogeday.
Bu çocuk hani gey idi??
Yazılma sırası Nisa ya gelince Ogeday nasıl aslan kesiliyor röportajdaNisa reisim yargı dağıtıyor...
Kaplumbağa da sahalara dönmüş. Gönüllüler için iyi haber
Bir oyun kazanmakta sıkıntı yok. Barış girsin potaya ama ikinci kez kazanırsa gönüllüler o zaman sıkıntı işteKaplumbağa yarışıyor kaybettik kesin
------
Nagi Queen postayı koydu
Nisa yı sokarlarsa potaya Evrim giderBir oyun kazanmakta sıkıntı yok. Barış girsin potaya ama ikinci kez kazanırsa gönüllüler o zaman sıkıntı işte
Ogeday haklı, o kadar isim varken Nisa mı yazılır şimdihttps://twitter.com/x/status/1515438840726626309------
Yazılma sırası Nisa ya gelince Ogeday nasıl aslan kesiliyor röportajdaneyse belki Nisa gökhan ı ikna eder artık
Nisa girmez potaya ya o kadar da değilBatuş
https://twitter.com/x/status/1515424688029188106------
Nisa yı sokarlarsa potaya Evrim gidero zaman kesin takımlar karışmalı
Reisim prensesini yok etmeye devam ediyor... @Maskeli Fedai
@Maskeli Fedai yedek bozuntusunu mu seviyor? 😱Nisa girmez potaya ya o kadar da değil
------
Reisim prensesini yok etmeye devam ediyor... @Maskeli Fedai
Ayran gönüllü bizim Hainli Fedai@Maskeli Fedai yedek bozuntusunu mu seviyor? 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?