TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

2019'dan bunu çağırmalıydı asıl...

Dimitraaaaa
. Ne destekledim bu kızı var yaa....

Evet...Hadi Nisacıların gözü aydın; haftalardır pasif kızları ses çıkarmıyor; oyunlara çıkmadığı için takımlar karışsın diye ciya ciyak yazıyorlardı...

Bakalım karışınca neler değişecek.

Ama değiştiğinde Nisanın karşısında 3 yılan olmasını ve 3 yılanıda paspas etmesini istiyorum @MasacRE @12.Adam @Emre Ozansoy @xemrexxx

Takımlar karıştığında ; Atakan,Sema,Nagihan,Parviz ,Ogeday ,Nisa,Evrim,Gökhan,Ayşe. destekleyeceğim..Temennim birtürlü çoğunun aynı takımda kalması.

3 yılanı,Hikmeti,Mağduru,Yaveri ve Batuhanı destekleyeceğimi düşünmüyorum.
Anıla karşı nötrüm.

Adem ve Mervede kenarda dursun ama Merve Atakan-Barış olayında sağlam sinsilik yaptı o yüzden sevmiyorum.

Gerçekten mide bulandırıcı. Bunun nesini beğeniyor bu kadar mı yoklukta???

Avatarındaki hanzoyu beğenen birisinin fikirleri umurumda değil

------

2019'u izlemedim ben ama ilk başlarda biraz bakmıştım. O zaman dikkatimi çekmişti bu kadın. Sonra izlemesem de gönlüm onunlaydı
Finalist olmuş. Şampiyon da kadın ayrıca. Biz finale bile zor götürüyorken kadın yarışmacı, onların finalistlerinin ikisi de kadın olmuş, helal olsun

Maşallah abi Survivor kadrosunun yarısını destekliyorsun sen de
Ben bir tek Nisa ile Ogeday'ı destekliyorum. Onun dışında yakın olduğum isimler var tabii ama başlıca desteklediklerim bunlar. Nisa'yı götürebildiğimiz yere kadar götürüp Ogeday'ı şampiyon yapacağız