TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• İlginç
Reactions: xemrexxx
Neyse bu adaşımi niye çağırmamış macun :A 2019 dan çağıra çağıra Hikmet, Seda, Sude ve Bora yı çağırmış bir kere daha 2019 un berbatlığını hatırladık :A

2019'dan bunu çağırmalıydı asıl...

640xauto.jpg

2019'dan bunu çağırmalıydı asıl...

640xauto.jpg
Dimitraaaaa:love1::love1::love1:. Ne destekledim bu kızı var yaa....

Evet...Hadi Nisacıların gözü aydın; haftalardır pasif kızları ses çıkarmıyor; oyunlara çıkmadığı için takımlar karışsın diye ciya ciyak yazıyorlardı...

Bakalım karışınca neler değişecek.

Ama değiştiğinde Nisanın karşısında 3 yılan olmasını ve 3 yılanıda paspas etmesini istiyorum @MasacRE @12.Adam @Emre Ozansoy @xemrexxx

Takımlar karıştığında ; Atakan,Sema,Nagihan,Parviz ,Ogeday ,Nisa,Evrim,Gökhan,Ayşe. destekleyeceğim..Temennim birtürlü çoğunun aynı takımda kalması.

3 yılanı,Hikmeti,Mağduru,Yaveri ve Batuhanı destekleyeceğimi düşünmüyorum.
Anıla karşı nötrüm.

Adem ve Mervede kenarda dursun ama Merve Atakan-Barış olayında sağlam sinsilik yaptı o yüzden sevmiyorum.

Gerçekten mide bulandırıcı. Bunun nesini beğeniyor bu kadar mı yoklukta???

Avatarındaki hanzoyu beğenen birisinin fikirleri umurumda değil :A
------

Dimitraaaaa:love1::love1::love1:. Ne destekledim bu kızı var yaa....

Evet...Hadi Nisacıların gözü aydın; haftalardır pasif kızları ses çıkarmıyor; oyunlara çıkmadığı için takımlar karışsın diye ciya ciyak yazıyorlardı...

Bakalım karışınca neler değişecek.

Ama değiştiğinde Nisanın karşısında 3 yılan olmasını ve 3 yılanıda paspas etmesini istiyorum @MasacRE @12.Adam @Emre Ozansoy @xemrexxx

Takımlar karıştığında ; Atakan,Sema,Nagihan,Parviz ,Ogeday ,Nisa,Evrim,Gökhan,Ayşe. destekleyeceğim..Temennim birtürlü çoğunun aynı takımda kalması.

3 yılanı,Hikmeti,Mağduru,Yaveri ve Batuhanı destekleyeceğimi düşünmüyorum.
Anıla karşı nötrüm.

Adem ve Mervede kenarda dursun ama Merve Atakan-Barış olayında sağlam sinsilik yaptı o yüzden sevmiyorum.
2019'u izlemedim ben ama ilk başlarda biraz bakmıştım. O zaman dikkatimi çekmişti bu kadın. Sonra izlemesem de gönlüm onunlaydı :A Finalist olmuş. Şampiyon da kadın ayrıca. Biz finale bile zor götürüyorken kadın yarışmacı, onların finalistlerinin ikisi de kadın olmuş, helal olsun :A

Maşallah abi Survivor kadrosunun yarısını destekliyorsun sen de :A Ben bir tek Nisa ile Ogeday'ı destekliyorum. Onun dışında yakın olduğum isimler var tabii ama başlıca desteklediklerim bunlar. Nisa'yı götürebildiğimiz yere kadar götürüp Ogeday'ı şampiyon yapacağız :A