Siz yokken biz vardık Habil (@xemrexxx) ve Kabil (@Emre Ozansoy) ile Utku beyciğim...Oo Şerlok beyciğim sessiz sedasız konuya gelmiş
Siz yokken biz vardık Habil (@xemrexxx) ve Kabil (@Emre Ozansoy) ile Utku beyciğim...Oo Şerlok beyciğim sessiz sedasız konuya gelmiş
Koloni.Seda 5 oyun Sude 4 oyun Nisa 1 oyun where is the adalet
Nisa reisim nasıl kıs kıs gülüyor dondurma reisin rezilliğine
Yiyin birbiriniziDoğru karar verdin şampiyonum.
Güzel benzetme Şerlok beyciğim...Siz yokken biz vardık Habil (@xemrexxx) ve Kabil (@Emre Ozansoy) ile Utku beyciğim...
Gökhan ya da Ayşe aday işte ne olayıKonseyde olay yok mu? 😱
Ben mi? Kabil mi? 😱 @xemrexxx'ten güzel Kabil olur.Siz yokken biz vardık Habil (@xemrexxx) ve Kabil (@Emre Ozansoy) ile Utku beyciğim...
Siz yokken biz vardık Habil (@xemrexxx) ve Kabil (@Emre Ozansoy) ile Utku beyciğim...
Habil yani sevimli olan benim
Olaysız konseylere alışık değilim.Gökhan ya da Ayşe aday işte ne olayı
Habil yani sevimli olan benim
Drama olmalı evetOlaysız konseylere alışık değilim.
En iyi yaptığı şey ama bacaksız olayından sonra bir süre yapmaz.Drama olmalı evetNisa iftira atsın ye
Ayşe evrimx2 oy alır beAha koloni Ayşe'yi yazma planlarına başlamış bile
QUEEN İMİN MİDESİ SAĞLAMDIREn iyi yaptığı şey ama bacaksız olayından sonra bir süre yapmaz.
Geçen senenin reytingleri de kötüydü aslında, nereden var bu kızın bu kadar fanıAyşe evrimx2 oy alır be
En kötü sezon 2019 galiba sürekli format değiştirmişGeçen senenin reytingleri de kötüydü aslında, nereden var bu kızın bu kadar fanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?