Siz yokken biz vardık Habil (@xemrexxx) ve Kabil (@Emre Ozansoy) ile Utku beyciğim...Oo Şerlok beyciğim sessiz sedasız konuya gelmiş![]()
Siz yokken biz vardık Habil (@xemrexxx) ve Kabil (@Emre Ozansoy) ile Utku beyciğim...Oo Şerlok beyciğim sessiz sedasız konuya gelmiş![]()
Koloni.Seda 5 oyun Sude 4 oyun Nisa 1 oyun where is the adalet![]()
Nisa reisim nasıl kıs kıs gülüyor dondurma reisin rezilliğine![]()
Yiyin birbiriniziDoğru karar verdin şampiyonum.![]()
Güzel benzetme Şerlok beyciğim...Siz yokken biz vardık Habil (@xemrexxx) ve Kabil (@Emre Ozansoy) ile Utku beyciğim...
Gökhan ya da Ayşe aday işte ne olayıKonseyde olay yok mu? 😱
Ben mi? Kabil mi? 😱 @xemrexxx'ten güzel Kabil olur.Siz yokken biz vardık Habil (@xemrexxx) ve Kabil (@Emre Ozansoy) ile Utku beyciğim...
Siz yokken biz vardık Habil (@xemrexxx) ve Kabil (@Emre Ozansoy) ile Utku beyciğim...
Habil yani sevimli olan benim
Olaysız konseylere alışık değilim.Gökhan ya da Ayşe aday işte ne olayı![]()
Habil yani sevimli olan benim![]()
Drama olmalı evetOlaysız konseylere alışık değilim.![]()
En iyi yaptığı şey ama bacaksız olayından sonra bir süre yapmaz.Drama olmalı evetNisa iftira atsın ye
![]()
Ayşe evrimx2 oy alır beAha koloni Ayşe'yi yazma planlarına başlamış bile![]()
QUEEN İMİN MİDESİ SAĞLAMDIREn iyi yaptığı şey ama bacaksız olayından sonra bir süre yapmaz.![]()
Geçen senenin reytingleri de kötüydü aslında, nereden var bu kızın bu kadar fanıAyşe evrimx2 oy alır be![]()
En kötü sezon 2019 galiba sürekli format değiştirmişGeçen senenin reytingleri de kötüydü aslında, nereden var bu kızın bu kadar fanı![]()