TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Batuhan da yaranır Ardahan'ın beceriksizliğinden.
------

BMY 2 Batuhan da. :F
------

Peki Ardahan'ın hala cebelleşmesi, bıraksın artık olmuyor...

Şu seçme işi cidden çok sıkıntı çıkarıyor bu sezon, bunun için de başlangıçta çoklu oyun oynanabilir ve kazanan seçer. Acun bunu düşün pls. :A

Bu konuyuda Yok say yapmışım bu arada :F bağımlı insanların kendini kaptırmamak içln başvurdukları yöntem gibi sjsjjsjjs
Ayrıca ilk kez forumda bir konuyu Yok say yapmışım :A
Geçen yeğenim açmıştı biraz izlemiş oldum ama bugün açmaması hakkında ben kazandım :A
Buraya gelmek sorun değil. Önemli olan izlememek :A

Kadınlarda çok büyük güç farkı var arada ya. Erkeklerde durum daha dengeli, iki taraf da kazanabilir oyunları ama kadınlarda hep böyle ünlüler kazanmaya devam ederse gönüllülerin işleri çok zor olur.

Kadınlarda çok büyük güç farkı var arada ya. Erkeklerde durum daha dengeli, iki taraf da kazanabilir oyunları ama kadınlarda hep böyle ünlüler kazanmaya devam ederse gönüllülerin işleri çok zor olur.
Meraklanma böyle kadınlar sıfır çekmeye devam ederseniz Acun Abiniz çözüm bulur... Tarihte örnekleri çok nede olsa 🤪

Bu konuyuda Yok say yapmışım bu arada :F bağımlı insanların kendini kaptırmamak içln başvurdukları yöntem gibi sjsjjsjjs
Ayrıca ilk kez forumda bir konuyu Yok say yapmışım :A
Geçen yeğenim açmıştı biraz izlemiş oldum ama bugün açmaması hakkında ben kazandım :A
Buraya gelmek sorun değil. Önemli olan izlememek :A
Demek artık o kadar nefret ediyorsun bu yarışmadan ha...
------

Meraklanma böyle kadınlar sıfır çekmeye devam ederseniz Acun Abiniz çözüm bulur... Tarihte örnekleri çok nede olsa 🤪
Çözüm belli. Elif bize, Berna size :A

Nefret değil, sadece zamanımı almasın.Yarışmanın reytingini savundum bugün :A
Ben kendimi kaptırınca fazla heyecanlanıyorum malum:A
O Ses konusuna bak sonra :A
Daha evde yastık, terlik fırlatma modum gelmedi, eski yıllarda üst komşum şikayetçi olmuştu 🤣🤣🤣🤣🤣

• Güldürdün
Reactions: Dosi