Yoksa BMY ebediyen kaybedecek.Şu seçme işi cidden çok sıkıntı çıkarıyor bu sezon, bunun için de başlangıçta çoklu oyun oynanabilir ve kazanan seçer. Acun bunu düşün pls.![]()
BMY'min sakatlığı daha doğru düzgün geçmedi ve nazar var üstünde o yüzden kaybetmesi normal.Yoksa BMY ebediyen kaybedecek.![]()
SKSKKFKSKDLSKDMSKDKDOSKFNSNFKD sakatlığının üstünden zaman geçince kılıf ne olacak?BMY'min sakatlığı daha doğru düzgün geçmedi ve nazar var üstünde o yüzden kaybetmesi normal.Bir kaç hafta sonra parkurların tozunu attıracak.
![]()
Bu konuyuda Yok say yapmışım bu arada
Meraklanma böyle kadınlar sıfır çekmeye devam ederseniz Acun Abiniz çözüm bulur... Tarihte örnekleri çok nede olsa 🤪Kadınlarda çok büyük güç farkı var arada ya. Erkeklerde durum daha dengeli, iki taraf da kazanabilir oyunları ama kadınlarda hep böyle ünlüler kazanmaya devam ederse gönüllülerin işleri çok zor olur.
Demek artık o kadar nefret ediyorsun bu yarışmadan ha...Bu konuyuda Yok say yapmışım bu aradabağımlı insanların kendini kaptırmamak içln başvurdukları yöntem gibi sjsjjsjjs
Ayrıca ilk kez forumda bir konuyu Yok say yapmışım
Geçen yeğenim açmıştı biraz izlemiş oldum ama bugün açmaması hakkında ben kazandım
Buraya gelmek sorun değil. Önemli olan izlememek![]()
Çözüm belli. Elif bize, Berna sizeMeraklanma böyle kadınlar sıfır çekmeye devam ederseniz Acun Abiniz çözüm bulur... Tarihte örnekleri çok nede olsa 🤪
Acunun evi basarım 😋😋Demek artık o kadar nefret ediyorsun bu yarışmadan ha...
------
Çözüm belli. Elif bize, Berna size![]()
Nefret değil, sadece zamanımı almasın.Yarışmanın reytingini savundum bugünDemek artık o kadar nefret ediyorsun bu yarışmadan ha...
Daha evde yastık, terlik fırlatma modum gelmedi, eski yıllarda üst komşum şikayetçi olmuştu 🤣🤣🤣🤣🤣Nefret değil, sadece zamanımı almasın.Yarışmanın reytingini savundum bugün
Ben kendimi kaptırınca fazla heyecanlanıyorum malum
O Ses konusuna bak sonra![]()
Ortalara gelelim görürüz kimi ziplatacaginiAtakan bu sene kimseyi zıplatamayacak gibi.![]()
Barış'ımdan uzak dursun kendisi de, kime ne yaparsa yapsın.Ortalara gelelim görürüz kimi ziplatacagini![]()