Ne komik yorumlar ya bunlar. 😊Aynı kefede değiller tabi, Yasin Evrim'den kat be kat daha iyi.
Ne komik yorumlar ya bunlar. 😊Aynı kefede değiller tabi, Yasin Evrim'den kat be kat daha iyi.
İndirim vardı hafta sonu ama bulamamıştım, çok fazlaymış ve gerek de yokmuş.Kappa Survivor Tshirtleri 229 tl den başlıyor 😱
Neyse ki Kappa alacak kadar delirmedim.Kappa Survivor Tshirtleri 229 tl den başlıyor 😱
Beyin mi yıkamak?Birsen'in de işi gücü yoktu Se***n'ın beynini yıkayacak. Kadıncağız onun dertleri ile uğraşıyor adada.
Allah cezalarını vermesin ben de baya baya yemek sanıyordum.O kadar tepki Çizi için miydi? Bende başka bir şeyler zannediyordum.
@slhttnmtl oyun başlayacak kankacığım.
Fırlamadı, olması gereken yerde ve takım arkadaşına yardım ediyor.Allah, fırladı yine BMY oradan buradan.
Anca o işe yarıyor.Fırlamadı, olması gereken yerde ve takım arkadaşına yardım ediyor.
Çocuğunu bırakıp adaya gelene her şey müstahak canım.Anca o işe yarıyor.Yalnız ünlüler bu beceriksizlikle oyunu alamayacak sonra olan Merve'me olacak, aç kalacak.
Çok ayıp bak kazandı.Çocuğunu bırakıp adaya gelene her şey müstahak canım.
Abartıya gel, tamam hiç sevmiyorum Merve'yi.Karşısında Yağmur beceriksizi olmasa kazanamazdı Merve, neyse işe yarıyor bazen ama ilk gitmesi gereken kadın yarışmacı.
Abartı değil gerçekler canım.Abartıya gel, tamam hiç sevmiyorum Merve'yi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?