Ne komik yorumlar ya bunlar. 😊Aynı kefede değiller tabi, Yasin Evrim'den kat be kat daha iyi.![]()
Ne komik yorumlar ya bunlar. 😊Aynı kefede değiller tabi, Yasin Evrim'den kat be kat daha iyi.![]()
İndirim vardı hafta sonu ama bulamamıştım, çok fazlaymış ve gerek de yokmuş.Kappa Survivor Tshirtleri 229 tl den başlıyor 😱
Neyse ki Kappa alacak kadar delirmedim.Kappa Survivor Tshirtleri 229 tl den başlıyor 😱
Beyin mi yıkamak?Birsen'in de işi gücü yoktu Se***n'ın beynini yıkayacak. Kadıncağız onun dertleri ile uğraşıyor adada.![]()
Allah cezalarını vermesin ben de baya baya yemek sanıyordum.O kadar tepki Çizi için miydi? Bende başka bir şeyler zannediyordum.
@slhttnmtl oyun başlayacak kankacığım.![]()
Fırlamadı, olması gereken yerde ve takım arkadaşına yardım ediyor.Allah, fırladı yine BMY oradan buradan.![]()
Anca o işe yarıyor.Fırlamadı, olması gereken yerde ve takım arkadaşına yardım ediyor.![]()
Çocuğunu bırakıp adaya gelene her şey müstahak canım.Anca o işe yarıyor.Yalnız ünlüler bu beceriksizlikle oyunu alamayacak sonra olan Merve'me olacak, aç kalacak.
![]()
Çok ayıp bak kazandı.Çocuğunu bırakıp adaya gelene her şey müstahak canım.![]()
Abartıya gel, tamam hiç sevmiyorum Merve'yi.Karşısında Yağmur beceriksizi olmasa kazanamazdı Merve, neyse işe yarıyor bazen ama ilk gitmesi gereken kadın yarışmacı.![]()
Abartı değil gerçekler canım.Abartıya gel, tamam hiç sevmiyorum Merve'yi.