SAÇ MA LA MAAAA...
Oyunları görmek lazım...Bu hafta kim adaya veda eder canım adaşım, ne düşünüyorsun bu konu hakkında… @MasacRE @Maskeli Fedai
SAÇ MA LA MAAAA...
Oyunları görmek lazım...Bu hafta kim adaya veda eder canım adaşım, ne düşünüyorsun bu konu hakkında… @MasacRE @Maskeli Fedai
Bak bak sorulara bak, tüyler ürpertici leş mesajlar silsilesi devam ediyor...Bu hafta kim adaya veda eder canım adaşım, ne düşünüyorsun bu konu hakkında… @MasacRE @Maskeli Fedai
Kardeşim adamlara tepki veriyoruz leşliklerini suratlarına vuruyoruz, niye tüysüz çiyan olalım...
Sende sık kullanılanlar gibi o cümle öbeğini kullanma...Kardeşim adamlara tepki veriyoruz leşliklerini suratlarına vuruyoruz, niye tüysüz çiyan olalım...
Kanıtlamasa da dediğim doğru.Demek sana kanıtlamış erkekliğini
Ben istediğim cümle öbeğini istediğim şekilde kullanırım... Bunu kimse engelleyip kısıtlayamaz...Sende sık kullanılanlar gibi o cümle öbeğini kullanma...
Kısıtlamıyorum , değiştir diyorum...Ben istediğim cümle öbeğini istediğim şekilde kullanırım... Bunu kimse engelleyip kısıtlayamaz...
Değiştirmek istersem değiştiririm, istemezsem aynen devam ederim... Bu tamamen bana kalmış...Kısıtlamıyorum , değiştir diyorum...
Nagihan Nisa ya yılda 10 erkekle düşüp kalkan diyor seni tanısa neler derdi nelerKanıtlamasa da dediğim doğru.
Yavaş dönŞampiyonumun bir lafı ile Ni** şahsını rezil etmesi...
https://twitter.com/x/status/1511264859358384129
Ne dönmesi be. 😱 Şampiyonum konseyde Ni**'ya dediği lafları sormasa tekrar o da çirkefe karşı konuşmazdı ve bu duruma düşmezdi.Nagihan Nisa ya yılda 10 erkekle düşüp kalkan diyor seni tanısa neler derdi neler
------
Yavaş dön
Dur daha devam edip etmeyeceği belli değilNe dönmesi be. 😱 Şampiyonum konseyde Ni**'ya dediği lafları sormasa tekrar o da çirkefe karşı konuşmazdı ve bu duruma düşmezdi.
Kanıtlamasa da dediğim doğru.
Kısıtlamıyorum , değiştir diyorum...
QUEEN NAGİ ne dediyse @Sherlock @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin reyisine hepsi ayrı şekle girmiş, Rönesans tablosu gibi 💖💖💖❤️❤️Ne dönmesi be. 😱 Şampiyonum konseyde Ni**'ya dediği lafları sormasa tekrar o da çirkefe karşı konuşmazdı ve bu duruma düşmezdi.
O ecünnüye az bile söylemiş daha ağır hakaretler etmeli.Nagihan Nisa ya yılda 10 erkekle düşüp kalkan diyor seni tanısa neler derdi neler
------
Yavaş dön
Kepazeliklerini, çirkinliğini yüzüne vurmuştur ne desin başka. .ssQUEEN NAGİ ne dediyse @Sherlock @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin reyisine hepsi ayrı şekle girmiş, Rönesans tablosu gibi 💖💖💖❤️❤️Ekli dosyayı görüntüle 116503
Onların gücü bana yetmez, ben gebertirim bunları.
SanmamOnların gücü bana yetmez, ben gebertirim bunları.
Utku beyciğime katılıyorum…
Yoldaşlarınla birlikte Survivor izlemediğin her gün küffar kazanıyor… @Maskeli Fedai
Bak bak beni nasıl da hoş sözlerle kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar... Ben kıymetli zamanımı bu kaos dolu bana hiç bir katkısı olmayacak programa ayırır mıyım... ASLA ve KAT a bunu yapmam... @Maskeli Fedai
BOŞUNUZ BİLE KALİTELİ BE YOLDAŞLARIM.. İMRENDİM VALLA..Doğru sen çok kıymetli zamanını 4.5 saat anime izlemeye ayırırsın... @Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?