SAÇ MA LA MAAAA...
Oyunları görmek lazım...Bu hafta kim adaya veda eder canım adaşım, ne düşünüyorsun bu konu hakkında… @MasacRE @Maskeli Fedai
SAÇ MA LA MAAAA...
Oyunları görmek lazım...Bu hafta kim adaya veda eder canım adaşım, ne düşünüyorsun bu konu hakkında… @MasacRE @Maskeli Fedai
Bak bak sorulara bak, tüyler ürpertici leş mesajlar silsilesi devam ediyor...Bu hafta kim adaya veda eder canım adaşım, ne düşünüyorsun bu konu hakkında… @MasacRE @Maskeli Fedai
Kardeşim adamlara tepki veriyoruz leşliklerini suratlarına vuruyoruz, niye tüysüz çiyan olalım...
Sende sık kullanılanlar gibi o cümle öbeğini kullanma...Kardeşim adamlara tepki veriyoruz leşliklerini suratlarına vuruyoruz, niye tüysüz çiyan olalım...![]()
Kanıtlamasa da dediğim doğru.Demek sana kanıtlamış erkekliğini![]()
Ben istediğim cümle öbeğini istediğim şekilde kullanırım... Bunu kimse engelleyip kısıtlayamaz...Sende sık kullanılanlar gibi o cümle öbeğini kullanma...![]()
Kısıtlamıyorum , değiştir diyorum...Ben istediğim cümle öbeğini istediğim şekilde kullanırım... Bunu kimse engelleyip kısıtlayamaz...![]()
Değiştirmek istersem değiştiririm, istemezsem aynen devam ederim... Bu tamamen bana kalmış...Kısıtlamıyorum , değiştir diyorum...![]()
Nagihan Nisa ya yılda 10 erkekle düşüp kalkan diyor seni tanısa neler derdi nelerKanıtlamasa da dediğim doğru.![]()
Yavaş dönŞampiyonumun bir lafı ile Ni** şahsını rezil etmesi...![]()
Ne dönmesi be. 😱 Şampiyonum konseyde Ni**'ya dediği lafları sormasa tekrar o da çirkefe karşı konuşmazdı ve bu duruma düşmezdi.Nagihan Nisa ya yılda 10 erkekle düşüp kalkan diyor seni tanısa neler derdi neler
------
Yavaş dön![]()
Dur daha devam edip etmeyeceği belli değilNe dönmesi be. 😱 Şampiyonum konseyde Ni**'ya dediği lafları sormasa tekrar o da çirkefe karşı konuşmazdı ve bu duruma düşmezdi.![]()
Kanıtlamasa da dediğim doğru.![]()
Kısıtlamıyorum , değiştir diyorum...![]()
QUEEN NAGİ ne dediyse @Sherlock @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin reyisine hepsi ayrı şekle girmiş, Rönesans tablosu gibi 💖💖💖❤️❤️Ne dönmesi be. 😱 Şampiyonum konseyde Ni**'ya dediği lafları sormasa tekrar o da çirkefe karşı konuşmazdı ve bu duruma düşmezdi.![]()
O ecünnüye az bile söylemiş daha ağır hakaretler etmeli.Nagihan Nisa ya yılda 10 erkekle düşüp kalkan diyor seni tanısa neler derdi neler
------
Yavaş dön![]()
Kepazeliklerini, çirkinliğini yüzüne vurmuştur ne desin başka. .ssQUEEN NAGİ ne dediyse @Sherlock @MasacRE ve @Maskeli Fedai nin reyisine hepsi ayrı şekle girmiş, Rönesans tablosu gibi 💖💖💖❤️❤️Ekli dosyayı görüntüle 116503
Onların gücü bana yetmez, ben gebertirim bunları.
SanmamOnların gücü bana yetmez, ben gebertirim bunları.![]()
Utku beyciğime katılıyorum…
Yoldaşlarınla birlikte Survivor izlemediğin her gün küffar kazanıyor… @Maskeli Fedai
Bak bak beni nasıl da hoş sözlerle kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar... Ben kıymetli zamanımı bu kaos dolu bana hiç bir katkısı olmayacak programa ayırır mıyım... ASLA ve KAT a bunu yapmam... @Maskeli Fedai
BOŞUNUZ BİLE KALİTELİ BE YOLDAŞLARIM.. İMRENDİM VALLA..Doğru sen çok kıymetli zamanını 4.5 saat anime izlemeye ayırırsın... @Sherlock