Nagi'ni kendi takımı dahil kimse desteklemiyor. O kadar da rezil bir insanGönüllüler takımını birleştirdi be Nagi Nisa ile yağmur ortak saldırıyordu en sonheyetiyle korkuttu hepsini nagim ❤️
Nagi'ni kendi takımı dahil kimse desteklemiyor. O kadar da rezil bir insanGönüllüler takımını birleştirdi be Nagi Nisa ile yağmur ortak saldırıyordu en sonheyetiyle korkuttu hepsini nagim ❤️
Enes yoldaşımız da artık doğru yolu bulup yoldaşlarıyla birlikte bu üçlü çok güçlü şeklinde SURVIVOR izlemeli... @Maskeli Fedai
------
Ben Nisa tarafından kudurtulmuş ve en sonunda kendisine yakışır şekilde çirkefleşen bir Nagihan izledim dün akşam
Utku beyciğime katılıyorum…Büyük rezalet bir mesaj...
------
Benim bu leş eseri izlemem İM KAN SIZ...
Herkes kendine yakışanı yapar
------
Ah bir kere bu keyfin tadına varsan bir daha asla bırakamazsın canım yoldaşım
Bak bak beni nasıl da hoş sözlerle kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar... Ben kıymetli zamanımı bu kaos dolu bana hiç bir katkısı olmayacak programa ayırır mıyım... ASLA ve KAT a bunu yapmam... @Maskeli FedaiUtku beyciğime katılıyorum…
Yoldaşlarınla birlikte Survivor izlemediğin her gün küffar kazanıyor… @Maskeli Fedai
🎈 Kuruş’un sana ne katkısı var, 1 dolar bile etmiyor artık… @MasacRE @Maskeli FedaiBak bak beni nasıl da hoş sözlerle kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar... Ben kıymetli zamanımı bu kaos dolu bana hiç bir katkısı olmayacak programa ayırır mıyım... ASLA ve KAT a bunu yapmam... @Maskeli Fedai
Doğru sen çok kıymetli zamanını 4.5 saat anime izlemeye ayırırsın... @SherlockBak bak beni nasıl da hoş sözlerle kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar... Ben kıymetli zamanımı bu kaos dolu bana hiç bir katkısı olmayacak programa ayırır mıyım... ASLA ve KAT a bunu yapmam... @Maskeli Fedai
Sanatsal haz olarak bana katkı sunuyor ve keyif veriyor... Çüpvivor'da ne gibi bir sanatsal haz var ki ben bundan keyif alayım... Tüyler ürpertici... @MasacRE @Maskeli Fedai🎈 Kuruş’un sana ne katkısı var, 1 dolar bile etmiyor artık… @MasacRE @Maskeli Fedai
🎈Kuruş da Türk lirası gibi eriyor devamlı SURVIVOR karşısında🎈 Kuruş’un sana ne katkısı var, 1 dolar bile etmiyor artık… @MasacRE @Maskeli Fedai
😍😍🥰🥰😍😍 İşte bu beeee... İşte bunu yapmaktan asla vazgeçmeyeceğim...Doğru sen çok kıymetli zamanını 4.5 saat anime izlemeye ayırırsın... @Sherlock
Kanımı donduruyorsun leş herif...😍😍🥰🥰😍😍 İşte bu beeee... İşte bunu yapmaktan asla vazgeçmeyeceğim...
Türk televizyonunda kaliteli eserlerin reyting almamasına alışkınım, bunu umursayacak değilim...
Bunu yapmaktan da asla vazgeçmeyeceğim.... Ooooh çiçek gibi...Kanımı donduruyorsun leş herif...
Kaliteli eserler hak ettiğini alıyor işteTürk televizyonunda kaliteli eserlerin reyting almamasına alışkınım, bunu umursayacak değilim...
------
Bunu yapmaktan da asla vazgeçmeyeceğim.... Ooooh çiçek gibi...
Ney ney neeeeyyyy... Daha saçma çok az şey gördüm... Haftada 9 gün her gün 5 saatlik bir eserin nesi kaliteli olabilir ki...Kaliteli eserler hak ettiğini alıyor işteÖrnek: SURVIVOR...
Her bir dakikası kalite kokuyor muhteşem bir sanat eseriNey ney neeeeyyyy... Daha saçma çok az şey gördüm... Haftada 9 gün her gün 5 saatlik bir eserin nesi kaliteli olabilir ki...
Bu kadarı bana fazla geldi artık... Bu konuda durdukça kanım donmaktan kan kalmayacak vücudumda... Bu mesajlar sindirmesi fazla ağır çöplükte mesajlar maalesef...Her bir dakikası kalite kokuyor muhteşem bir sanat eseri
Acun artık olayları bile farklı fragmanlara paylaştırıyorDağ ay*sını zıplatmaya ne dersin Atakan?
Bu arada Acun neden 2 fragman vermeye başladı, ilginç...
Evrim'in taklit yaptığını da 2. fragmana koymuştu.Acun artık olayları bile farklı fragmanlara paylaştırıyor
Doğru sen çok kıymetli zamanını 4.5 saat anime izlemeye ayırırsın... @Sherlock
Sanatsal haz olarak bana katkı sunuyor ve keyif veriyor... Çüpvivor'da ne gibi bir sanatsal haz var ki ben bundan keyif alayım... Tüyler ürpertici... @MasacRE @Maskeli Fedai
Utku beyciğim baksana 🎈 Kuruş konusundan çok Survivor’ımızın konusuna mesaj yazmış adaşım, o da içten içe bu programı seviyor…
SAÇ MA LA MAAAA...Utku beyciğim baksana 🎈 Kuruş konusundan çok Survivor’ımızın konusuna mesaj yazmış adaşım, o da içten içe bu programı seviyor…
Bu hafta kim adaya veda eder canım adaşım, ne düşünüyorsun bu konu hakkında… @MasacRE @Maskeli FedaiSAÇ MA LA MAAAA...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?