TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Enes yoldaşımız da artık doğru yolu bulup yoldaşlarıyla birlikte bu üçlü çok güçlü şeklinde SURVIVOR izlemeli... @Maskeli Fedai
------

Ben Nisa tarafından kudurtulmuş ve en sonunda kendisine yakışır şekilde çirkefleşen bir Nagihan izledim dün akşam :A
Büyük rezalet bir mesaj...
------

Benim bu leş eseri izlemem İM KAN SIZ...
Utku beyciğime katılıyorum…

Yoldaşlarınla birlikte Survivor izlemediğin her gün küffar kazanıyor… @Maskeli Fedai

Herkes kendine yakışanı yapar :A
------

Ah bir kere bu keyfin tadına varsan bir daha asla bırakamazsın canım yoldaşım :bhr:

Utku beyciğime katılıyorum…

Yoldaşlarınla birlikte Survivor izlemediğin her gün küffar kazanıyor… @Maskeli Fedai
Bak bak beni nasıl da hoş sözlerle kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar... Ben kıymetli zamanımı bu kaos dolu bana hiç bir katkısı olmayacak programa ayırır mıyım... ASLA ve KAT a bunu yapmam... @Maskeli Fedai

Bak bak beni nasıl da hoş sözlerle kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar... Ben kıymetli zamanımı bu kaos dolu bana hiç bir katkısı olmayacak programa ayırır mıyım... ASLA ve KAT a bunu yapmam... @Maskeli Fedai
Doğru sen çok kıymetli zamanını 4.5 saat anime izlemeye ayırırsın... @Sherlock

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Doğru sen çok kıymetli zamanını 4.5 saat anime izlemeye ayırırsın... @Sherlock
Sanatsal haz olarak bana katkı sunuyor ve keyif veriyor... Çüpvivor'da ne gibi bir sanatsal haz var ki ben bundan keyif alayım... Tüyler ürpertici... @MasacRE @Maskeli Fedai
🎈Kuruş da Türk lirası gibi eriyor devamlı SURVIVOR karşısında :A @Maskeli Fedai @MEnes
Utku beyciğim baksana 🎈 Kuruş konusundan çok Survivor’ımızın konusuna mesaj yazmış adaşım, o da içten içe bu programı seviyor…