Aa reisime saldırıyor çirkef karı 😱
İyi yapıyor haftada 3 sayı alsın Nisa önceNi** çirkefin saçını başı yol rahatlayalım hep birlikte.![]()
Aa reisime saldırıyor çirkef karı 😱
İyi yapıyor haftada 3 sayı alsın Nisa önceNi** çirkefin saçını başı yol rahatlayalım hep birlikte.![]()
Rahat bırakın Utku beyciğimi hain adaşlar... @Emre Ozansoyİyi yapıyor haftada 3 sayı alsın Nisa önce![]()
Ay ben ne yaptım? 😱Rahat bırakın Utku beyciğimi hain adaşlar... @Emre Ozansoy
NiyeRahat bırakın Utku beyciğimi hain adaşlar... @Emre Ozansoy
Beni sattınız. Ortalık bunlara kaldı işte.Rahat bırakın Utku beyciğimi hain adaşlar... @Emre Ozansoy
Bugün 1 oyuna çıkıp onu da kazandı reisimİyi yapıyor haftada 3 sayı alsın Nisa önce![]()
Hainli Fedai ile yola çıkanın 1.dk den tekeri patlar öğrenemedin miBeni sattınız. Ortalık bunlara kaldı işte.
Mutlu musunuz şimdi... @Maskeli Fedai
Seda 7 tane çıkmışBugün 1 oyuna çıkıp onu da kazandı reisim![]()
Biz satsak da satmayız... Canım yoldaşım...Beni sattınız. Ortalık bunlara kaldı işte.
Mutlu musunuz şimdi... @Maskeli Fedai
Canım yoldaşımı size yedirmem... @MasacRE
Adem önceki sumo oyununda yoktu galiba. Yoksa güçlüdür zaten, önceki Survivor'da da öyleydi
Yoldaş demişken @DarkLegenD nerede malasını mı kaybettiCanım yoldaşımı size yedirmem... @MasacRE
Bademci oldu 😱Adem önceki sumo oyununda yoktu galiba. Yoksa güçlüdür zaten, önceki Survivor'da da öyleydi![]()
Nisa reisimi desteklemeye geri dönün... @Maskeli FedaiBiz satsak da satmayız... Canım yoldaşım...😳 @Maskeli Fedai
Kendisine vurmakla meşgul @DarkLegenD, dur diyoruz, ara ver diyoruz ama dinlemiyor.Yoldaş demişken @DarkLegenD nerede malasını mı kaybetti![]()
Yok ya ne bademci olacağım, adam iyi yarışmacı sadece onu söylerim ben hep
Biz satsak da satmayız... Canım yoldaşım...😳 @Maskeli Fedai
Kütük dostuma saldırı var dediler sopamı alıp geldim hemen..Nisa reisimi desteklemeye geri dönün... @Maskeli Fedai
Nagiyi bırak Evrim kaybetti asıl zirveyi