Damien Duff
Süper Favori Üye
Sayfa kaldırılmış. Çekip atsaydı dururdu.Hayır PC'den giriyorum yine gözükmüyor.
Herkes ikimiz gibi değil ne yazık ki.@xemrexxx ne zaman düzgün bir iş yapmış ki.
Of course.Herkes ikimiz gibi değil ne yazık ki.
Çek , kırp, at.Of course.
Zor geliyor koca totosuna. .ssÇek , kırp, at.Bu kadar basit.
Görünmüyor. Yine ne harikalar yaratmış reisimSizn Reyis yine mübarek bir istatistik yapmış
@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
@serhatt ı geçti
https://twitter.com/x/status/1510885951786172417
Yarınki oyun gönüllülere bakıyor gibi. O durumda Ardahan elenmezse takımlar karışıyor demektir artık, dediğin gibi Acun onun için çalışıyor resmenGizem in ilk geldiği gün 5 kere oyuna çıkıp 3-4 sayı aldığı oyunu koymuş macun kız yokluk adasına gidincetakımlar karışsın diye her şeyi yapıyor macun. Ss
@dosimosi çalışıyor
------
https://twitter.com/x/status/1510748204761075716
Ramazan'da daha da şişer.Balon gibi olur.Zor geliyor koca totosuna. .ss
@xemrexxx ne zaman düzgün bir iş yapmış ki.
Nisa %31le oynuyormuş kazanma konusunda ne mübarek dedim Reyisiniz 😂😂Görünmüyor. Yine ne harikalar yaratmış reisim
------
Yarınki oyun gönüllülere bakıyor gibi. O durumda Ardahan elenmezse takımlar karışıyor demektir artık, dediğin gibi Acun onun için çalışıyor resmen
Mobilden giriş yapıyorsan gözükmez.Melun @xemrexxx in işleri bunlar hep.Bende görmekte zorlanıyorum.
Kör kuduruk seni. SsHayır PC'den giriyorum yine gözükmüyor.
Iyyyy mübarek günde yapma bari ahlaksızlık. .ssNisa %31le oynuyormuş kazanma konusunda ne mübarek dedim Reyisiniz 😂😂
------
Kör kuduruk seni. Ss
Sen ve ahlakIyyyy mübarek günde yapma bari ahlaksızlık. .ss
Çatla senden namusluyum.Sen ve ahlak
Aman patlasın.Ramazan'da daha da şişer.Balon gibi olur.
Kes be çarpık. SsTam bir queensin Evrim.
Ogeday ile Nisa reisimin %69 yaptığı günleri de göreceğizNisa %31le oynuyormuş kazanma konusunda ne mübarek dedim Reyisiniz 😂😂
------
Kör kuduruk seni. Ss
Niye 69Ogeday ile Nisa reisimin %69 yaptığı günleri de göreceğiz
Akşam önce Merve, sonra Evrim bacaksıza ders verecek.Kes be çarpık. Ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?