Damien Duff
Süper Favori Üye
Sayfa kaldırılmış. Çekip atsaydı dururdu.Hayır PC'den giriyorum yine gözükmüyor.![]()
Herkes ikimiz gibi değil ne yazık ki.@xemrexxx ne zaman düzgün bir iş yapmış ki.![]()
Of course.Herkes ikimiz gibi değil ne yazık ki.![]()
Çek , kırp, at.Of course.![]()
Zor geliyor koca totosuna. .ssÇek , kırp, at.Bu kadar basit.
Görünmüyor. Yine ne harikalar yaratmış reisim
Yarınki oyun gönüllülere bakıyor gibi. O durumda Ardahan elenmezse takımlar karışıyor demektir artık, dediğin gibi Acun onun için çalışıyor resmenGizem in ilk geldiği gün 5 kere oyuna çıkıp 3-4 sayı aldığı oyunu koymuş macun kız yokluk adasına gidincetakımlar karışsın diye her şeyi yapıyor macun. Ss
@dosimosi çalışıyor
------
Ramazan'da daha da şişer.Balon gibi olur.Zor geliyor koca totosuna. .ss
@xemrexxx ne zaman düzgün bir iş yapmış ki.![]()
Nisa %31le oynuyormuş kazanma konusunda ne mübarek dedim Reyisiniz 😂😂Görünmüyor. Yine ne harikalar yaratmış reisim
------
Yarınki oyun gönüllülere bakıyor gibi. O durumda Ardahan elenmezse takımlar karışıyor demektir artık, dediğin gibi Acun onun için çalışıyor resmen![]()
Mobilden giriş yapıyorsan gözükmez.Melun @xemrexxx in işleri bunlar hep.Bende görmekte zorlanıyorum.
Kör kuduruk seni. SsHayır PC'den giriyorum yine gözükmüyor.![]()
Iyyyy mübarek günde yapma bari ahlaksızlık. .ssNisa %31le oynuyormuş kazanma konusunda ne mübarek dedim Reyisiniz 😂😂
------
Kör kuduruk seni. Ss
Sen ve ahlakIyyyy mübarek günde yapma bari ahlaksızlık. .ss
Çatla senden namusluyum.Sen ve ahlak![]()
Aman patlasın.Ramazan'da daha da şişer.Balon gibi olur.![]()
Kes be çarpık. SsTam bir queensin Evrim.
![]()
![]()
Ogeday ile Nisa reisimin %69 yaptığı günleri de göreceğizNisa %31le oynuyormuş kazanma konusunda ne mübarek dedim Reyisiniz 😂😂
------
Kör kuduruk seni. Ss
Niye 69Ogeday ile Nisa reisimin %69 yaptığı günleri de göreceğiz![]()
Akşam önce Merve, sonra Evrim bacaksıza ders verecek.Kes be çarpık. Ss