"Kardeşim, kardeşim" deyip şampiyonumu yazmasa ve başkasının yalakası olmasa oy verirdim.Azerbaycanlı kardeşlerimizi desteklemek boynumuzun borcudur...
Zaten anca konuşuyorBarış hep yokluk adasında, diğerlerinden uzak kalsın.Ne güzel konuşuyor... Adada olsa bu kadar göremiyoruz.
Sema, Merve ve Na**han kadın yarışmacı gitsin diye yazmaz, bunlara Adem de eklenir ve Parviz aday olur diye düşünüyorum ben.Aslında kızlar Parviz'i erkekler Gizem'i de yazabilir ağırlıklı olarak. Gizem aday olur umarım o zaman gönüllülerden birini yollayabiliriz@xemrexxx @Emre Ozansoy
Gizem e @Yakamoz-Asi isviçre franklarını basarAslında kızlar Parviz'i erkekler Gizem'i de yazabilir ağırlıklı olarak. Gizem aday olur umarım o zaman gönüllülerden birini yollayabiliriz@xemrexxx @Emre Ozansoy
Kadınlar Parviz der zaten bence ama erkekler seviyor Parviz'i. Adem de Gizem derSema, Merve ve Na**han kadın yarışmacı gitsin diye yazmaz, bunlara Adem de eklenir ve Parviz aday olur diye düşünüyorum ben.![]()
Yarın deniz, havuz oyunu olmaz o zaman umarım yoksa kaybeder dokunulmazlığı EvrimGizem e @Yakamoz-Asi isviçre franklarını basar
------
Veeee Evrim dokunulmaz yarın gönüllüler kaybeder umarım
Seda ile 9 puan var 1 oyun alsa yeter EvrimKadınlar Parviz der zaten bence ama erkekler seviyor Parviz'i. Adem de Gizem der
------
Yarın deniz, havuz oyunu olmaz o zaman umarım yoksa kaybeder dokunulmazlığı Evrim![]()
Zorlandığı için yapamıyormuş, zorlanmasa yapardı.Bak Barış normalde ateş falan yakmadığını, ateş yakmakta zorlandığını söyledi. Demek ki Nagihan tembel demekte haklıymış@Emre Ozansoy @xemrexxx
Oh iyi iyiSeda ile 9 puan var 1 oyun alsa yeter Evrim![]()
Tembelliğinden denememiş bileZorlandığı için yapamıyormuş, zorlanmasa yapardı.![]()
Şampiyonum boş yapmaz ama senin avatarındaki çirkef daha iyi boş yapmada.Barış boş yapacak şimdi![]()
Nagi yalan söylemez Queen❤️❤️💖❤️❤️Bak Barış normalde ateş falan yakmadığını, ateş yakmakta zorlandığını söyledi. Demek ki Nagihan tembel demekte haklıymış@Emre Ozansoy @xemrexxx
SakinmişŞampiyonum boş yapmaz ama senin avatarındaki çirkef daha iyi boş yapmada.![]()