Seni de peşimden götürcem.Seni nükleer oda temizler ancak
------
Barış gibi yalancısın. Ss
İyi ki de öyle
Aaaa ben edepli namusluyum be. SsSeni de peşimden götürcem.
Hangisi senindi bunlardanİyi ki de öylemesela @cookies (YuvYık derneğinin yeni üyesi metresler başkanı) ile @Ahmed'i bastım metres olduğunu ifşa ettimne duruyorsunuz alkışlayın beni@Emre Ozansoy @slhttnmtl @EmreCan @serhatt @The_Erinch
Nagihan %70 Nisa %46
Kadın yarışmacı fazlalığı olmasa Ni** daha çok oyuna çıkar, onun da performansı yüksek olur.Aaaa ben edepli namusluyum be. Ss
------
Hangisi senindi bunlardan
------
Nagihan %70 Nisa %46
Ne mana yağmuru hep seçiyorlar yükseliyor muKadın yarışmacı fazlalığı olmasa Ni** daha çok oyuna çıkar, onun da performansı yüksek olur.
Yağmur beceriksiz olduğu için seçiyorlar, Ni** iyi olduğu için seçmiyorlar.Ne mana yağmuru hep seçiyorlar yükseliyor muSeda hep çıkıyor performansı aynı
@AhmedAaaa ben edepli namusluyum be. Ss
------
------
Nagihan %70 Nisa %46
Aaaa ben edepli namusluyum be. Ss
------
------
Nagihan %70 Nisa %46
Dondurma reis sayesinde Emre Ozansoy da gerçekleri görmeye başlamışKadın yarışmacı fazlalığı olmasa Ni** daha çok oyuna çıkar, onun da performansı yüksek olur.
Kızı övüyorken sansürlemesen bir de ismini çok güzel olacakYağmur beceriksiz olduğu için seçiyorlar, Ni** iyi olduğu için seçmiyorlar.
Ne alaka be? 😱 Yağmur'a, koloniye karşı tepkisinden dolayı birazcık sempatik gelmeye başladı o kadar.Dondurma reis sayesinde Emre Ozansoy da gerçekleri görmeye başlamış
Yalana bak 😱Yağmur beceriksiz olduğu için seçiyorlar, Ni** iyi olduğu için seçmiyorlar.
O öyle daha güzel.Kızı övüyorken sansürlemesen bir de ismini çok güzel olacak
Dondurma yiyemeden elenir umarım bu seneDondurma reis sayesinde Emre Ozansoy da gerçekleri görmeye başlamış
------
Kızı övüyorken sansürlemesen bir de ismini çok güzel olacak
Kanka ayağına x😂😂
Nagihan Barış'a tembel deyince ona düşman kesildin ya onu diyorumNe alaka be? 😱 Yağmur'a, koloniye karşı tepkisinden dolayı birazcık sempatik gelmeye başladı o kadar.
Sen zaten kudurmuşsun barış ne dese inanıyon
Haaa doğru. Allah'tan gerçek yüzünü erken gösterdi.Nagihan Barış'a tembel deyince ona düşman kesildin ya onu diyorum
Geçen götürdü dondurmalarıDondurma yiyemeden elenir umarım bu sene
A
İnanmayıp ne yapayım? Adamın ağzından çıkan her kelime o kadar doğru ki. Survivor'da onun dışında bu kadar doğru konuşan kimse yoktur.Sen zaten kudurmuşsun barış ne dese inanıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?