Seni de peşimden götürcem.Seni nükleer oda temizler ancak
------
Barış gibi yalancısın. Ss
İyi ki de öyle
Aaaa ben edepli namusluyum be. SsSeni de peşimden götürcem.![]()
Hangisi senindi bunlardanİyi ki de öyle![]()
mesela @cookies (YuvYık derneğinin yeni üyesi metresler başkanı) ile @Ahmed'i bastım metres olduğunu ifşa ettim
![]()
ne duruyorsunuz alkışlayın beni
![]()
@Emre Ozansoy @slhttnmtl @EmreCan @serhatt @The_Erinch
Nagihan %70 Nisa %46
Kadın yarışmacı fazlalığı olmasa Ni** daha çok oyuna çıkar, onun da performansı yüksek olur.Aaaa ben edepli namusluyum be. Ss
------
Hangisi senindi bunlardan
------
Nagihan %70 Nisa %46![]()
Ne mana yağmuru hep seçiyorlar yükseliyor muKadın yarışmacı fazlalığı olmasa Ni** daha çok oyuna çıkar, onun da performansı yüksek olur.![]()
Yağmur beceriksiz olduğu için seçiyorlar, Ni** iyi olduğu için seçmiyorlar.Ne mana yağmuru hep seçiyorlar yükseliyor muSeda hep çıkıyor performansı aynı
![]()
@AhmedAaaa ben edepli namusluyum be. Ss
------
------
Aaaa ben edepli namusluyum be. Ss
------
------
Dondurma reis sayesinde Emre Ozansoy da gerçekleri görmeye başlamışKadın yarışmacı fazlalığı olmasa Ni** daha çok oyuna çıkar, onun da performansı yüksek olur.![]()
Kızı övüyorken sansürlemesen bir de ismini çok güzel olacakYağmur beceriksiz olduğu için seçiyorlar, Ni** iyi olduğu için seçmiyorlar.![]()
Ne alaka be? 😱 Yağmur'a, koloniye karşı tepkisinden dolayı birazcık sempatik gelmeye başladı o kadar.Dondurma reis sayesinde Emre Ozansoy da gerçekleri görmeye başlamış![]()
Yalana bak 😱Yağmur beceriksiz olduğu için seçiyorlar, Ni** iyi olduğu için seçmiyorlar.![]()
O öyle daha güzel.Kızı övüyorken sansürlemesen bir de ismini çok güzel olacak![]()
Dondurma yiyemeden elenir umarım bu seneDondurma reis sayesinde Emre Ozansoy da gerçekleri görmeye başlamış
------
Kızı övüyorken sansürlemesen bir de ismini çok güzel olacak![]()
Kanka ayağına x😂😂
Nagihan Barış'a tembel deyince ona düşman kesildin ya onu diyorumNe alaka be? 😱 Yağmur'a, koloniye karşı tepkisinden dolayı birazcık sempatik gelmeye başladı o kadar.![]()
Sen zaten kudurmuşsun barış ne dese inanıyon
Haaa doğru. Allah'tan gerçek yüzünü erken gösterdi.Nagihan Barış'a tembel deyince ona düşman kesildin ya onu diyorum![]()
Geçen götürdü dondurmalarıDondurma yiyemeden elenir umarım bu sene
A
İnanmayıp ne yapayım? Adamın ağzından çıkan her kelime o kadar doğru ki. Survivor'da onun dışında bu kadar doğru konuşan kimse yoktur.Sen zaten kudurmuşsun barış ne dese inanıyon![]()