Ateş olsa ancak sigaramı yakar bu şeytan kılıklı.
Bu kavga yatakta biterPabucumun reisi, sıkıysa sen çıkar aradan hain kütük.
Ateş olsa ancak sigaramı yakar bu şeytan kılıklı.
Bu kavga yatakta biterPabucumun reisi, sıkıysa sen çıkar aradan hain kütük.
Veririm tabi, aşağı kalmam.@serhatt : sıkar o biraz.(Cevabını verir.)
Bu leşlerle bakkala bile gitmem ben.
Sen gideceğini gitmişsin bence 'Bu leşlerle bakkala bile gitmem ben.
Çatla kuduz.Sen gideceğini gitmişsin bence '
Adımın çıktığı yok sen adımı çıkardığını sanan bir zavallısın.Adın.... Ya çıktı be @Çiğdem bile bu kadar kuduruk değildi
BMY reyiz hem reality veriyor hem bam bam bam konuşuyorŞampiyonuma bak be... 3 hafta denildi ama 1 hafta da değneklerden kurtuldu, iyileşip parkurları yıkacağı günü merakla bekliyorum.
Tam zamanında arşivden gerekli görseli çıkarmışsın Şerlok beyciğim. Reisim Yağmur'u parçalarken iyi gider bu görsel
Adımın çıktığı yok sen adımı çıkardığını sanan bir zavallısın.
Şampiyonuma bak be... 3 hafta denildi ama 1 hafta da değneklerden kurtuldu, iyileşip parkurları yıkacağı günü merakla bekliyorum.
BMY reyiz hem reality veriyor hem bam bam bam konuşuyorKesinlikle hakkını veriyor her şeyin..
Garip bir pozisyonTam zamanında arşivden gerekli görseli çıkarmışsın Şerlok beyciğim. Reisim Yağmur'u parçalarken iyi gider bu görsel
Senin için elimi kirletemem. Reisim benim yerime halleder seniPabucumun reisi, sıkıysa sen çıkar aradan hain kütük.
Kanımı donduruyorsun kütük...BMY reyiz hem reality veriyor hem bam bam bam konuşuyorKesinlikle hakkını veriyor her şeyin..
Bacaksız şaşırtmıyor.Nagi yağmura sayı verdi kıyamet alameti 😱
Yağmur sayı alamıyorken bile en iyi benim havalarındaydı, şimdi hiç çekilmezNagi yağmura sayı verdi kıyamet alameti 😱
Nisa > Bacaksız Na**han.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?