Yeni bir üye falan herhalde Utku beyciğim, yalnız bu samimiyet nereden geliyor çözemedim. Kimsin kardeşim sen? @Maskeli FedaiSiz kimsiniz. Ben tanımıyorum sizi... @Sherlock
Yeni bir üye falan herhalde Utku beyciğim, yalnız bu samimiyet nereden geliyor çözemedim. Kimsin kardeşim sen? @Maskeli FedaiSiz kimsiniz. Ben tanımıyorum sizi... @Sherlock
Biz @xemrexxx yoldaşımla bunu yapacağız da siz kimsiniz onu anlamadık...Nagi'yi şampiyon yapacağız..
Tanışalım o zaman.. @MasacREYeni bir üye falan herhalde Utku beyciğim, yalnız bu samimiyet nereden geliyor çözemedim. Kimsin kardeşim sen? @Maskeli Fedai
İlginç bir kişilik Şerlok beyciğim. Bir de benimle muhatap olmayın falan diyor. O kim ki biz muhatap olacağız... @Maskeli FedaiYeni bir üye falan herhalde Utku beyciğim, yalnız bu samimiyet nereden geliyor çözemedim. Kimsin kardeşim sen? @Maskeli Fedai
Helal Hainli Fedai nin sonu geldiBiz @xemrexxx yoldaşımla bunu yapacağız da siz kimsiniz onu anlamadık...
Tanışalım o zaman.. @MasacRE
Mesajları onay ekranına düşüyor Utku beyciğim bu arkadaşın, birinin fake hesabı falan olmasın banlasam mı ne diyorsunuz...İlginç bir kişilik Şerlok beyciğim. Bir de benimle muhatap olmayın falan diyor. O kim ki biz muhatap olacağız... @Maskeli Fedai
ŞAMPİYON OGEDAY yazarsan tanışabiliriz...Tanışalım o zaman.. @MasacRE
Övdüğünüz ve sevdiğiniz kişilere bakınca benimle aynı yolda yürümeniz imkansız zaten.. @Sherlockİlginç bir kişilik Şerlok beyciğim. Bir de benimle muhatap olmayın falan diyor. O kim ki biz muhatap olacağız... @Maskeli Fedai
Banlayın gitsin Şerlok beyciğim, hiç uğraşmaya gerek yok...Mesajları onay ekranına düşüyor Utku beyciğim bu arkadaşın, birinin fake hesabı falan olmasın banlasam mı ne diyorsunuz...
Övdüğünüz ve sevdiğiniz kişilere bakınca benimle aynı yolda yürümeniz imkansız zaten.. @Sherlock
Adama bak az önce bizle tanışmak için can atıyordu, şimdi de istemiyor... Ne tuhaf bir adammış bu...Banlayın gitsin Şerlok beyciğim, hiç uğraşmaya gerek yok...
Ne kadar görgüsüz insanlar olduğunuzu gördüm ve uzak durmaya karar verdim.. @MasacREAdama bak az önce bizle tanışmak için can atıyordu, şimdi de istemiyor... Ne tuhaf bir adammış bu...
Ogesu için beni gözden çıkardınız demek hain kütükler.. @Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?