Ay neyse @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash yani ex aşkitoların izleyip strateji yapmayı öğrenir umarımO bizim mahremimiz.
Ay neyse @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash yani ex aşkitoların izleyip strateji yapmayı öğrenir umarımO bizim mahremimiz.
Onlardan bir halt olmaz.Ay neyse @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash yani ex aşkitoların izleyip strateji yapmayı öğrenir umarım
Ay neyse seni çoban Hikmet paklar bu kudurukluk laOnlardan bir halt olmaz.
Boş konuşmuş ecünnü.Ay neyse seni çoban Hikmet paklar bu kudurukluk la
@Angelica @Dosi
https://twitter.com/x/status/1508908072810467338
Hikmet i de mi beğendin 😱Boş konuşmuş ecünnü.
Öyle bir şey demedim.Hikmet i de mi beğendin 😱
Zaten kuvvetli döşü kıllı haşin erkekler @Angelica teyzeme aittir elini şeyini kırar seninÖyle bir şey demedim.
@serhatt kime dadandıysa ruhunu emiyor emin oldum. Bu nasıl konuşma yaAy neyse @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash yani ex aşkitoların izleyip strateji yapmayı öğrenir umarım
Dede derken kendinden mi biliyon ihtiyar@serhatt kime dadandıysa ruhunu emiyor emin oldum. Bu nasıl konuşma yadede gibi kafa sallamalar filan. İlkkez yorumlamasını izledim
diyom ya emin oldum diyeDede derken kendinden mi biliyon ihtiyar
Senin hainlik derslerini iyi dinlemişİzledim Gökhan ve Yasin kolonilere haddini bildirdi
------
Nagi'yi nasıl da sattı hainsoy.. @MasacRE
Yani, kılımı kıpırdatmam bu ödül için ben olsam.@Emre Ozansoy sen bu ödülü de beğenmezsin şimdi
Adada açsın ama öyle düşünYani, kılımı kıpırdatmam bu ödül için ben olsam.Ha yemişim, ha yememişim.
Açlıktan ölür yine de yemezdim ben.Adada açsın ama öyle düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?