Ay neyse @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash yani ex aşkitoların izleyip strateji yapmayı öğrenir umarımO bizim mahremimiz.![]()
Ay neyse @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash yani ex aşkitoların izleyip strateji yapmayı öğrenir umarımO bizim mahremimiz.![]()
Onlardan bir halt olmaz.Ay neyse @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash yani ex aşkitoların izleyip strateji yapmayı öğrenir umarım
Hikmet i de mi beğendin 😱Boş konuşmuş ecünnü.![]()
Öyle bir şey demedim.Hikmet i de mi beğendin 😱
Zaten kuvvetli döşü kıllı haşin erkekler @Angelica teyzeme aittir elini şeyini kırar seninÖyle bir şey demedim.![]()
@serhatt kime dadandıysa ruhunu emiyor emin oldum. Bu nasıl konuşma yaAy neyse @MasacRE @Maskeli Fedai @Forumdash yani ex aşkitoların izleyip strateji yapmayı öğrenir umarım
Dede derken kendinden mi biliyon ihtiyar@serhatt kime dadandıysa ruhunu emiyor emin oldum. Bu nasıl konuşma yadede gibi kafa sallamalar filan. İlkkez yorumlamasını izledim
![]()
diyom ya emin oldum diyeDede derken kendinden mi biliyon ihtiyar![]()
Senin hainlik derslerini iyi dinlemişİzledim Gökhan ve Yasin kolonilere haddini bildirdi
------
Nagi'yi nasıl da sattı hainsoy.. @MasacRE
Yani, kılımı kıpırdatmam bu ödül için ben olsam.@Emre Ozansoy sen bu ödülü de beğenmezsin şimdi![]()
Adada açsın ama öyle düşünYani, kılımı kıpırdatmam bu ödül için ben olsam.Ha yemişim, ha yememişim.
![]()
Açlıktan ölür yine de yemezdim ben.Adada açsın ama öyle düşün![]()