Emre Ozansoy
Moderatör
Performansa dayalı bir yarışmaydı, Habil yendi Na**han'ı, burada da performansı iyi ama yarı finali bile göremez.Çok alakasızOnu izlemedim ama Anıl şampiyon olmuş sanırım. Normal sezonda şampiyon oldu mu Anıl
Performansa dayalı bir yarışmaydı, Habil yendi Na**han'ı, burada da performansı iyi ama yarı finali bile göremez.Çok alakasızOnu izlemedim ama Anıl şampiyon olmuş sanırım. Normal sezonda şampiyon oldu mu Anıl
Batuş bunu dedikten 15 dk sonra gönüllülerin içindeki çingene ortaya çıktı, çok akıllı çocuk
https://twitter.com/x/status/1508917955102445573------
Demet ablam her zaman ki gibi haklı... Boş yapıyor ay*. Neyse, bu akşam elenince parti var.Kaslı ablama kızını göstermedi eski eşi
------
Demet ablam ayucuğa çok sinirlendi
https://twitter.com/x/status/1508916781188014088
O kısa süreli bir mini yarışmaydı. Bununla bir tutulamaz. Buraya çok iyi hazırlanıp gelmiş ve şu an kadınlardan favori Nagihan. Kadın şampiyon olursa Nagihan olur ancak, başkası olamazPerformansa dayalı bir yarışmaydı, Habil yendi Na**han'ı, burada da performansı iyi ama yarı finali bile göremez.
Böyle tipleri sever halk, şampiyon olursa şaşırmam.O kısa süreli bir mini yarışmaydı. Bununla bir tutulamaz. Buraya çok iyi hazırlanıp gelmiş ve şu an kadınlardan favori Nagihan. Kadın şampiyon olursa Nagihan olur ancak, başkası olamaz
3-5 gün öncesine kadar sen de o halkın içindeydinBöyle tipleri sever halk, şampiyon olursa şaşırmam.Kadın şampiyon olacaksa illa o da Merve Aydın olmalı.
Geçte olsa gerçek yüzünü gördüm neyse ki.3-5 gün öncesine kadar sen de o halkın içindeydin
2 saat önce barış parviz den iyi diyordu bu nasıl halk3-5 gün öncesine kadar sen de o halkın içindeydin
Yalan mı?2 saat önce barış parviz den iyi diyordu bu nasıl halk
Adaşının gözlerinde bir sıkıntı var ben diyorum size2 saat önce barış parviz den iyi diyordu bu nasıl halk
Murat'a gerek yok onsuz yaparız biz ne yapacaksak.Çıkınca düet yapsınlar seni de dansçı yapsınlar klipteEkli dosyayı görüntüle 116347
NapcanuzMurat'a gerek yok onsuz yaparız biz ne yapacaksak.
Senin Reyis şimdi hikmete mi hırsız dedi anıl a mı yine türkçesi yetmedi galibaAdaşının gözlerinde bir sıkıntı var ben diyorum size
Orada bir karıştı işler ama sonuç olarak bir hırsız varmış demek ki Nisa haklıymışNapcanuz
------
Senin Reyis şimdi hikmete mi hırsız dedi anıl a mı yine türkçesi yetmedi galiba
İzledim Gökhan ve Yasin kolonilere haddini bildirdi@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @BARON男爵 Survivor tarihin en güzel konseylerinden birini izlemiyor musunuz?
Nagi'yi nasıl da sattı hainsoy.. @MasacREBöyle tipleri sever halk, şampiyon olursa şaşırmam.Kadın şampiyon olacaksa illa o da Merve Aydın olmalı.
Satmak değil gerçek yüzünü gördü diyelim.Nagi'yi nasıl da sattı hainsoy.. @MasacRE
Sırf dondurma reise laf attı diye bir kalemde sildin kurt bakışlınıSatmak değil gerçek yüzünü gördü diyelim.
Şampiyonuma laf eden karşısında beni bulur.Sırf dondurma reise laf attı diye bir kalemde sildin kurt bakışlını
O bizim mahremimiz.Napcanuz
------
Senin Reyis şimdi hikmete mi hırsız dedi anıl a mı yine türkçesi yetmedi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?