Senin gibi çenesi düşük bir mikrop varken başımda zirvede olmadığıma şaşmalı.Nedeni nedir sen sevmezsin yarışmayı , Rtük yasak koydu diye erkekler de soyunmuyor artıkın
Senin gibi çenesi düşük bir mikrop varken başımda zirvede olmadığıma şaşmalı.Nedeni nedir sen sevmezsin yarışmayı , Rtük yasak koydu diye erkekler de soyunmuyor artıkın
Zirveler bana yakılır hoştSenin gibi çenesi düşük bir mikrop varken başımda zirvede olmadığıma şaşmalı.
Ben varken haddin değil zirve. .sshttps://twitter.com/x/status/1508900347317739523
Allah babuş şansı versin
------
Zirveler bana yakılır hoşt
O kadar kişiyi gönderdi, bu saatten sonra ve konseyden sonra gitmez bence.Bana Evrim gidecek gibi geliyor ama hayırlısı
Bende yarı Yunan'ım kan çekiyor zaar.
İzledim ben. Pc'den de maç izliyordum o yüzden foruma yazamadım@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @BARON男爵 Survivor tarihin en güzel konseylerinden birini izlemiyor musunuz?
Yakında elde edeceğim ve ağlayan o ecünnü olacak.
İyi bari.İzledim ben. Pc'den de maç izliyordum o yüzden foruma yazamadım
zayıf halkalar gitmeden izlemeyeceğim@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @BARON男爵 Survivor tarihin en güzel konseylerinden birini izlemiyor musunuz?
Reisimin haksız olduğu bir konu yoktur...Aaaa sizin Reyis oyun kurmuş anıl a 😱 @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock
------
Alıştı seda
https://twitter.com/x/status/1508548627995709452
Hoşt be. SsBen varken haddin değil zirve. .ss
İlk haftadan olan şeye bak cidden.Batuhan haklı çıktı çok hızlı birbirlerine girdiler
Kaç saattir tweet attığın için yoktun demek
Hikmet elenmez se kaybetmelerinin bir anlamı olmaz. Ssİlk haftadan olan şeye bak cidden.Birkaç oyun daha kaybetseler art arda çok güzel olur izlemek.
Aaaa hayallere bak 😱Yakında elde edeceğim ve ağlayan o ecünnü olacak.
Reisim için twitterı salladıkKaç saattir tweet attığın için yoktun demek
------
Hikmet elenmez se kaybetmelerinin bir anlamı olmaz. Ss
Hikmet ayucuğuna destek olacak çok ayucuk vardırO kadar kişiyi gönderdi, bu saatten sonra ve konseyden sonra gitmez bence.
En başta da Acun..Hikmet ayucuğuna destek olacak çok ayucuk vardır
Sa
Evrim elense bile Yağmur daha fazla kurtaramaz. Yazacak birileri kalmayınca mecburen birbirlerine düşeceklerHikmet ayucuğuna destek olacak çok ayucuk vardır
Sa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?