Senin gibi çenesi düşük bir mikrop varken başımda zirvede olmadığıma şaşmalı.Nedeni nedir sen sevmezsin yarışmayı , Rtük yasak koydu diye erkekler de soyunmuyor artıkın![]()
Senin gibi çenesi düşük bir mikrop varken başımda zirvede olmadığıma şaşmalı.Nedeni nedir sen sevmezsin yarışmayı , Rtük yasak koydu diye erkekler de soyunmuyor artıkın![]()
Zirveler bana yakılır hoştSenin gibi çenesi düşük bir mikrop varken başımda zirvede olmadığıma şaşmalı.![]()
Ben varken haddin değil zirve. .ss
Allah babuş şansı versin
------
Zirveler bana yakılır hoşt![]()
O kadar kişiyi gönderdi, bu saatten sonra ve konseyden sonra gitmez bence.Bana Evrim gidecek gibi geliyor ama hayırlısı![]()
Bende yarı Yunan'ım kan çekiyor zaar.
İzledim ben. Pc'den de maç izliyordum o yüzden foruma yazamadım@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @BARON男爵 Survivor tarihin en güzel konseylerinden birini izlemiyor musunuz?![]()
Yakında elde edeceğim ve ağlayan o ecünnü olacak.
İyi bari.İzledim ben. Pc'den de maç izliyordum o yüzden foruma yazamadım![]()
zayıf halkalar gitmeden izlemeyeceğim@MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @BARON男爵 Survivor tarihin en güzel konseylerinden birini izlemiyor musunuz?![]()
Reisimin haksız olduğu bir konu yoktur...
Hoşt be. SsBen varken haddin değil zirve. .ss
İlk haftadan olan şeye bak cidden.Batuhan haklı çıktı çok hızlı birbirlerine girdiler![]()
Kaç saattir tweet attığın için yoktun demek
Hikmet elenmez se kaybetmelerinin bir anlamı olmaz. Ssİlk haftadan olan şeye bak cidden.Birkaç oyun daha kaybetseler art arda çok güzel olur izlemek.
![]()
Aaaa hayallere bak 😱Yakında elde edeceğim ve ağlayan o ecünnü olacak.![]()
Reisim için twitterı salladıkKaç saattir tweet attığın için yoktun demek
------
Hikmet elenmez se kaybetmelerinin bir anlamı olmaz. Ss
Hikmet ayucuğuna destek olacak çok ayucuk vardırO kadar kişiyi gönderdi, bu saatten sonra ve konseyden sonra gitmez bence.![]()
En başta da Acun..Hikmet ayucuğuna destek olacak çok ayucuk vardır
Sa
Evrim elense bile Yağmur daha fazla kurtaramaz. Yazacak birileri kalmayınca mecburen birbirlerine düşeceklerHikmet ayucuğuna destek olacak çok ayucuk vardır
Sa