Emre Ozansoy
Moderatör
Pazartesi de yağmur yazarlar durYağmur dururken Hikmet yazmak ne ya. 😱
Hiç zannetmiyorum .Pazartesi de yağmur yazarlar dur
ZuhahahaHiç zannetmiyorum .
Ayy Ardahan o yazıyor koloni 😱 inş. Nisa ve Ogeday Hikmet der. SsHiç zannetmiyorum .
Sen defol da döneme inş bi daha. .ss
Bu zebanileri de al defol.
Seni 3T paklar artık ancaBu zebanileri de al defol.
Üçüncüsü kimdi?
Hangi üçüncü 😂😂😂Üçüncüsü kimdi?
3T diyorsun ya?Hangi üçüncü 😂😂😂
Taner Tolga Tarlacı be tek kişi 😱 p**nosu düşmüştü İnternete senşn istediğin özellikler mevcut3T diyorsun ya?
Birbirleriyle küsmeselerdi Nisa ile Cemal Can'ı eşleştirirlerdiTaner Tolga Tarlacı be tek kişi 😱 p**nosu düşmüştü İnternete senşn istediğin özellikler mevcut
------
@MasacRE @Maskeli Fedai @BARON男爵 @Sherlock @DarkLegenD teselliye
https://twitter.com/x/status/1507819604290289672
Adem sakat başladı kaç hafta oynamadı, Evrim sakatlık geçirdi kaç hafta oynayamadı. Geçtiğimiz sezonlarda Hakan Hatipoğlu boyunluk ile dolaştı. O yüzden Barış'a karşı olan tavrı gayet normal.Bu arada Barış konusunda Acun'un tavrı da aşırı komik. O sakatlığı geçiren atıyorum Ardahan falan olsa hiç acımadan yollardı evine. Ama söz konusu sms'i yüksek biriyse karar sana ait sen istediğin kadar kalabilirsin. Ne de olsa sen orada yatarak Survivor'u geçirirken fanların sana bol bol sms atacaktır.
Bahsettiklerinin hepsi yüksek smsli isimler zaten? Atakan'a niye anında yol verildi mesela.Adem sakat başladı kaç hafta oynamadı, Evrim sakatlık geçirdi kaç hafta oynayamadı. Geçtiğimiz sezonlarda Hakan Hatipoğlu boyunluk ile dolaştı. O yüzden Barış'a karşı olan tavrı gayet normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?