Gizem Queen e nazar değdi![]()
KudurNormal hali.![]()
Gizem Queen e nazar değdi![]()
KudurNormal hali.![]()
Karşıda Ardahan, yasin, Gökhan var hikmet 1 ay sakattı buna rağmen senşn barış %40Berna, Yağmur, Evrim ile oynaya oynaya öyle oldu.Kabil geçen gün nasıl yendi 2 kere.
![]()
Barış'ta sakattı.Karşıda Ardahan, yasin, Gökhan var hikmet 1 ay sakattı buna rağmen senşn barış %40![]()
Nagi hala sakat ama kaybetmiyorBarış'ta sakattı. :a
Onun sakatlığına inanmıyorum.Nagi hala sakat ama kaybetmiyor![]()
5 te 5 geliyor susOnun sakatlığına inanmıyorum.![]()
Aaa laflara bak kazanamasın barış aday olsun Evrim eler seninkiniKazanamaz inş.![]()
Barış'ım orada herkesten daha yüksek oy almıştır, hangisi gelirse gelsin göndeririz İstanbul'a.Aaa laflara bak kazanamasın barış aday olsun Evrim eler seninkini![]()
Nagi, adem ve Nisa yı geçememiştirBarış'ım orada herkesten daha yüksek oy almıştır, hangisi gelirse gelsin göndeririz İstanbul'a.![]()
Nagi takımı sırtlıyor ağlaAtakan da anca Nagihan gibi laf... Performansa gelince bir icraat yok.![]()
Bahsettiğin şahıs gibi çenesi düşük demek istemiştim.Nagi takımı sırtlıyor ağla![]()
Berkan ın yenilmesi lazım Nagi 1.olması lazım birebirdeBahsettiğin şahıs gibi çenesi düşük demek istemiştim.![]()
İnşallah yenilmez.Berkan ın yenilmesi lazım Nagi 1.olması lazım birebirde
Rakibi destekliyor hain. Ssİnşallah yenilmez.![]()
Birsen hariç diğerlerinden iyi adam be HoştMert, Bora, Birsen'in göremediği birleşme partisini şu Parviz denilen gereksiz görecek... Cidden üzücü.