Emre Ozansoy
Moderatör
Kütük dostum şişkolok sürekli @MEnes yoldaşımızın maaşını takip ediyor zaten. Maaşı yattığı gibi kebapçılara dönercilere götürtüp kendine ziyafet çektirtiyor. Onun yüzünden daha ayın yarısını göremeden sıfırı tüketiyor maalesef Enes yoldaşımız... @SherlockSemih nereye düştüm ben der gibi bakıyor..
Ahahahahhaa bizim şişkoloğu iki dürüm kesmez zaten kütük dostum.. Onun karnını doyurmamız için doktor maaşı almamız lazım.. @Sherlock
Körle yatan şaşı kalkar..Yağmur'u önceki yarışmasında severdim aslında ama burada gitgide itici bir hale geliyor Seda'nın yanında dura dura...
Kendine kova boy mısır da ısmarlatmış mı kütük dostum... @Sherlock
Oha @MEnes yoldaşımız şişkoloğu doyurmak için bir ay boyunca çalışıyor desene.. Yüzsüz şişkolok insan az elini cebine atar be.. @Sherlock
Kütük dostum filmin devre arasında gidip kova boy mısırını ve kolasını yeniletmiş diye duydum.. Kim bizimle beraber oturup Survivor izler adam kendine parası olan birilerini bulmuş.. @SherlockKendine kova boy mısır da ısmarlatmış mı kütük dostum... @Sherlock
Hiç elini cebine atma diye bir şey yok bizim şişkolokta ya. Yüzsüz yüzsüz hep ısmarlatıyor yemekleri.Oha @MEnes yoldaşımız şişkoloğu doyurmak için bir ay boyunca çalışıyor desene.. Yüzsüz şişkolok insan az elini cebine atar be.. @Sherlock
------
Kütük dostum filmin devre arasında gidip kova boy mısırını ve kolasını yeniletmiş diye duydum.. Kim bizimle beraber oturup Survivor izler adam kendine parası olan birilerini bulmuş.. @Sherlock
Ayıp be kardeşim aylak bakkal gibi geziyor resmen ortalıkta..Hiç elini cebine atma diye bir şey yok bizim şişkolokta ya. Yüzsüz yüzsüz hep ısmarlatıyor yemekleri.
Zaten bir kova yetmez bizim şişkoya. O yüzden şaşırmadım devre arasında gidip tekrar doldurduğuna... @Sherlock
Şişkoloktan uzak durmak lazım kütük dostum. Açlıktan gözü döndüğü zaman biz yoldaşlarını bile tek oturuşta indirir midesine maalesef... @SherlockAyıp be kardeşim aylak bakkal gibi geziyor resmen ortalıkta..
Sinema çıkışı da burger gömecekmiş kütük dostum.. Yakında açlıktan bizi de midesine indirir bu leş herif.. @Sherlock
Gizem in garanti sayısı olan Nisa @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD i şok etmişNagihan hepsini zıplatır 😁😁😁😁
Onun için yemek her şeyden önce gelir kütük dostum. Sinema çıkışı hamburgerleri gömmek varken napsın yoldaşlarını... @SherlockKütük dostum baksana daha bizi bizi yoldaşlarını takmıyor hain herif.. Parası bitince gelir yine kürkçü dükkanına.. @Sherlock
Parkurda yer Gizem'i reisimGizem in garanti sayısı olan Nisa @MasacRE @Maskeli Fedai @DarkLegenD i şok etmiş
https://twitter.com/x/status/1504159958530727943
En büyük aşklar nefretle başlar...Allah büyük Hikmet mors oldu
Evrim iyi küfür etti
Sude mert e hiç laf edemiyorHahahah Yasin'e bak ayarsız ya
------
En büyük aşklar nefretle başlar...
Bakıyor bakıyor susuyor sonraSude mert e hiç laf edemiyor
Yoldaşlarının yanına canı sıkılınca geliyor kütük dostum.. Hamburgerlerden sonra bir yere daha gidecekmiş ama bunu söylemeye dilim varmıyor kütük dostum.. @SherlockOnun için yemek her şeyden önce gelir kütük dostum. Sinema çıkışı hamburgerleri gömmek varken napsın yoldaşlarını... @Sherlock
------
Parkurda yer Gizem'i reisim
Ayşenin hakkı yenecek yineBakıyor bakıyor susuyor sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?