- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
O kadar nefret ettirdiler ki kendilerinden ben de Evrim'i sever oldum abiNe olcak sizin bu yılanlar.. Vallahi sizin Nisayı sever oldum.
O kadar nefret ettirdiler ki kendilerinden ben de Evrim'i sever oldum abiNe olcak sizin bu yılanlar.. Vallahi sizin Nisayı sever oldum.
Batuhan doğru diyor. Burası performans yarışması değil diyor. Ada hayatında da yok. Yani hiçbir elle tutulur yanı yok Barış'ın aslında ama gel de fanlarına anlat bunu.
Barış çok pasif, performansda yok...Batuhan doğru diyor. Burası performans yarışması değil diyor. Ada hayatında da yok. Yani hiçbir elle tutulur yanı yok Barış'ın aslında ama gel de fanlarına anlat bunu.
Sevmediğin insanlara karşı Evrim gibi biri işe yarıyor ya. Nisa öyle biri değil. Ayşe de şu ana kadar pek öyle görünmedi. O yüzden Evrim bu konuda iyi iş yapıyor
Dondurmacı reisi kıskanma hain kütük.. @Emre OzansoyBatuhan doğru diyor. Burası performans yarışması değil diyor. Ada hayatında da yok. Yani hiçbir elle tutulur yanı yok Barış'ın aslında ama gel de fanlarına anlat bunu.
Sevmediğin insanlara karşı Evrim gibi biri işe yarıyor ya. Nisa öyle biri değil. Ayşe de şu ana kadar pek öyle görünmedi. O yüzden Evrim bu konuda iyi iş yapıyor
Bu görsel yeterli.Batuhan doğru diyor. Burası performans yarışması değil diyor. Ada hayatında da yok. Yani hiçbir elle tutulur yanı yok Barış'ın aslında ama gel de fanlarına anlat bunu.
Aslında yapmaları gereken şey çok basit. Berkan ile Anıl'ı da sayarsan 6 kişiden oluşuyor o grup. Geriye 8 kişi kalıyor. Ama o kalanlar kendi arasında grup olmadığı gibi birbirleriyle araları çok kötü olan kişiler de var. Birkaç hafta birbirleriyle anlaşıp ortak isim yazsalar grubu dağıtacaklar ama yapamıyorlar öyle bir şey.Barış çok pasif, performansda yok...
Ama dediğin gibi sms çok kuvvetli...
Evrim işte Ayşeyi gazlarsa Ayşede az çaçaron değil.. Nisada artık tavrını koyarsa.. Diğer 4 lüyü yıkarlar.
Başlama yine kütük...Dondurmacı reisi kıskanma hain kütük.. @Emre Ozansoy
Semih Öztürk gibi bakıyorum sana... @Maskeli FedaiBu görsel yeterli.
Şişkolok bir oturuşta 8 dürüm yiyormuş kütük dostum... @SherlockUsta Dönerci'yi bilmesek inanacaz @MasacRE
Bernayı nasıl tokatladı... Noktasına kadar haklıydı valla.Tek kalması gerekiyor dobralığının tutması için
Vallahi bilmiyorum seda yağmur Sude yılanları ve kaypak berna 🤮🤮🤮🤮Aslında yapmaları gereken şey çok basit. Berkan ile Anıl'ı da sayarsan 6 kişiden oluşuyor o grup. Geriye 8 kişi kalıyor. Ama o kalanlar kendi arasında grup olmadığı gibi birbirleriyle araları çok kötü olan kişiler de var. Birkaç hafta birbirleriyle anlaşıp ortak isim yazsalar grubu dağıtacaklar ama yapamıyorlar öyle bir şey.
Başlama yine kütük...
Semih nereye düştüm ben der gibi bakıyor..Semih Öztürk gibi bakıyorum sana... @Maskeli Fedai
------
Şişkolok bir oturuşta 8 dürüm yiyormuş kütük dostum... @Sherlock
Yağmur'u önceki yarışmasında severdim aslında ama burada gitgide itici bir hale geliyor Seda'nın yanında dura dura...Bernayı nasıl tokatladı... Noktasına kadar haklıydı valla.
Vallahi bilmiyorum seda yağmur Sude yılanları ve kaypak berna 🤮🤮🤮🤮
Dur Nagihan da hikmeti zortlatacakBernayı nasıl tokatladı... Noktasına kadar haklıydı valla.
Vallahi bilmiyorum seda yağmur Sude yılanları ve kaypak berna 🤮🤮🤮🤮
Nagihan hepsini zıplatır 😁😁😁😁Dur Nagihan da hikmeti zortlatacak