TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Gönderiyoruz bu akşam. :Z
3xfml5c.jpg

Ne açudan :A
------

Evrim i yazıyor safozlar 😱
------

Nagihanla parviz ne dedikodu yaptı 😱
Berna akıllı kadınmış ama. İlk haftalarda full yazılan isimken çetenin yanına sığınarak kendini koruma altına aldı :A Çetenin dışında kalanlardan da bir tane stratejik düşünebilen insan yok anlaşılan. Orada şimdi Hakan olacaktı, çete dışında kalan herkesi toplayıp Berna yazdırırdı :A

Evrim de boş oy atarak ayağına sıktı :A

Berna çıkarsa Berna, Evrim çıkarsa kelcan gider hangisi çıkarsa çıksın okey :A
------

Berna akıllı kadınmış ama. İlk haftalarda full yazılan isimken çetenin yanına sığınarak kendini koruma altına aldı :A Çetenin dışında kalanlardan da bir tane stratejik düşünebilen insan yok anlaşılan. Orada şimdi Hakan olacaktı, çete dışında kalan herkesi toplayıp Berna yazdırırdı :A

Evrim de boş oy atarak ayağına sıktı :A
Evrim elenmez bence en azından kelcan dan yüksektir :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
Evrim gitmezse haftaya koalisyon kurar Nisa ve Ayşe ile :A
------

Nagihan yakında 1.olur :X Queen ❤️❤️

Normalde öyle olması lazım zaten, köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek lazım Survivor'da :A
------

Evrim gitmezse haftaya koalisyon kurar Nisa ve Ayşe ile :A
------

Nagihan yakında 1.olur :X Queen ❤️❤️

Seda o kadar istatistik kastığı halde Nisa reisimle burun buruna :A

Anıl safoz, Berkan tanardönee de bu Ogeday, hikmet vb. Nasıl sözünü geçiriyor Seda :A
------

@Emre Ozansoy yönetmen olmuş :FEkli dosyayı görüntüle 115857
Ben de anlamadım. Büyü mü yapıyor bu kadın ne yapıyor insanlara :A Nisa, Ayşe ve Yasin Berna'yı yazdı. Başka yazan var mı bilmiyorum. Rezillik ya resmen :A
------

Nisa reisim şampiyon olmalı.. @MasacRE
@Sherlock beyciğim ve kütük dostumla beraber bu üçlü çok güçlü dersek başarabiliriz bunu...
------

Aaaa Hainli Fedai 😱
Ablanı da sinir etmiş bizim çete :A

------

Parkurların kraliçesi Nagihan Karadere ve hakkı yenen Barış Murat Yağcı dururken mi?
Ya hadi parkurların kraliçesi Nagihan anlaşılabilir bir argüman da hakkı yenen Barış şampiyon olsun ne demektir :A

Ben de anlamadım. Büyü mü yapıyor bu kadın ne yapıyor insanlara :A Nisa, Ayşe ve Yasin Berna'yı yazdı. Başka yazan var mı bilmiyorum. Rezillik ya resmen :A
------

@Sherlock beyciğim ve kütük dostumla beraber bu üçlü çok güçlü dersek başarabiliriz bunu...
------

Ablanı da sinir etmiş bizim çete :A

------

Ya hadi parkurların kraliçesi Nagihan anlaşılabilir bir argüman da hakkı yenen Barış şampiyon olsun ne demektir :A
2020'de hak ettiği şampiyonluğu bu sene alacak işte. :A