- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Gizem ilk potada gider zaten. O günden sonra galibiyet yüzü göremez artıkYarın öbür gün Gizem elenince napacak acaba merak ediyorum.
Gizem ilk potada gider zaten. O günden sonra galibiyet yüzü göremez artıkYarın öbür gün Gizem elenince napacak acaba merak ediyorum.
Nisa ve Ayşe salladılar.Nisa'ya mı dedi o lafları.
------
Bugün kime saracağını şaşırdı zaten. Sen takımın en iyisiysen bir zahmet biraz da güçlülerle oynayıp yen onları.
İkisi de oylarıyla döver onlarıNisa ve Ayşe salladılar.
Habil ile Kabil aynı anda bum reyize savaş açtılar..Kabil'e bak sen. 😱 Yasin'e takmış kafayı. "Yürü git" diyor bir de.
İkisi de kendilerini bir halt zannediyorlar.Habil ile Kabil aynı anda bum reyize savaş açtılar..
Rahat bırak @Emre Ozansoy kardeşimi...Habil ile Kabil aynı anda bum reyize savaş açtılar..
Şişkolok ağlıyor.. @MasacRERahat bırak @Emre Ozansoy kardeşimi...
@Sherlock tertemiz delirmiş kütük dostum. Bütün mesajlarımıza olmamış atmış utanmaz adam...Habil ile Kabil aynı anda bum reyize savaş açtılar..
Yoldaşlarına olmamışları basarken hiç mi için acımadı kütük... @Maskeli FedaiÇok zevkliymiş bu...
@Sherlock tertemiz delirmiş kütük dostum. Bütün mesajlarımıza olmamış atmış utanmaz adam...
Şişkolok kudurmuş durumda... @Sherlock
Çok zevkliymiş bu...
Kanım dondu resmen.. Sırf 🎈 belgeseline laf attık diye nasıl da kafayı yedi hain..Yoldaşlarına olmamışları basarken hiç mi için acımadı kütük... @Maskeli Fedai
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?