Emre Ozansoy
Moderatör
Kurt bakışlım hediye etti sayıyı. Sevinsin garipler.Sude kurt bakışlını gömdü @Emre Ozansoy
Kurt bakışlım hediye etti sayıyı. Sevinsin garipler.Sude kurt bakışlını gömdü @Emre Ozansoy
Reisini gömmeye doymuyor Gizem.Nisa reisim de Gizem ile oynuyormuş. Reisim yener onu 6-4 yaparız. Hadi geri dönüyoruz
Öbürü oyuna alışmış tabii. Reisim girene kadar oyun bittiReisini gömmeye doymuyor Gizem.
Elif'in bir zararı yok yaReality killer Elif elensin bence @MasacRE
Reality olarak sıfır Yarışmacı dediğin biraz cazgır olmalıOlmadı bu Gizem nasıl o kadar hızlı attı ya
------
Öbürü oyuna alışmış tabii. Reisim girene kadar oyun bitti
------
Elif'in bir zararı yok ya
Seda kime laf söylüyor ya anlamadım onuBerna ile olan karşılaşmayı kaybetmesen gerek kalmayacaktı ama neyse ki bitirdin oyunu Elif.
Cazgırlar renk katıyor programa ama ben de onlardan rahatsızımReality olarak sıfır Yarışmacı dediğin biraz cazgır olmalı
Bende anlamadım ama Twitter'da senin reisine söylediğini yazmışlar.Seda kime laf söylüyor ya anlamadım onu
Reisimi karşısına alırsa bitti o Seda...Bende anlamadım ama Twitter'da senin reisine söylediğini yazmışlar.
Bende anlamadım ama Twitter'da senin reisine söylediğini yazmışlar.
İstatistik kasamadı ya çıldırdı..Reisimi karşısına alırsa bitti o Seda...
Gizem'i alamadı diye kudurdu. Hoş alsa ona da yenilirdi.İstatistik kasamadı ya çıldırdı..
Nisa'ya mı dedi o lafları.Üç yılan adada Nisayı öldürecek galiba @MasacRE
Bugün kime saracağını şaşırdı zaten. Sen takımın en iyisiysen bir zahmet biraz da güçlülerle oynayıp yen onları.İstatistik kasamadı ya çıldırdı..
Yarın öbür gün Gizem elenince napacak acaba merak ediyorum.Nisa'ya mı dedi o lafları.
------
Bugün kime saracağını şaşırdı zaten. Sen takımın en iyisiysen bir zahmet biraz da güçlülerle oynayıp yen onları.