- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Bu iki kişi konuyu kirletiyordu. Kovdum onları. Şimdi rahat rahat Survivor konuşabiliriz @Maskeli Fedai @Sherlock
Bu iki kişi konuyu kirletiyordu. Kovdum onları. Şimdi rahat rahat Survivor konuşabiliriz @Maskeli Fedai @Sherlock
@Maskeli Fedai ve @Sherlock yoksa bende yokum...Bu iki kişi konuyu kirletiyordu. Kovdum onları. Şimdi rahat rahat Survivor konuşabiliriz @Maskeli Fedai @Sherlock
İyi sen de git ağda konusuna o zaman@Maskeli Fedai ve @Sherlock yoksa bende yokum...
İyi sen de git ağda konusuna o zaman
Adama bak önüne gelene racon kesiyor.. @Sherlockİyi sen de git ağda konusuna o zaman
Dur demeli artık biri... @/Fav10.netAdama bak önüne gelene racon kesiyor.. @Sherlock
@Maskeli Fedai ve @Sherlock yoksa bende yokum...
İyi sen de git ağda konusuna o zaman
Ahahahahah @Emre Ozansoy sana helal olsun be...Adama bak önüne gelene racon kesiyor.. @Sherlock
3 kişiye karşı 1 kişisin hain kütük, seni kovmaya geldik... @Maskeli FedaiSiz daha gitmediniz mi...
@Emre Ozansoy admin olmalıdır..
Siz daha gitmediniz mi...
Şimdi elimize düştün kütük..3 kişiye karşı 1 kişisin hain kütük, seni kovmaya geldik... @Maskeli Fedai
3 kişiye karşı 1 kişisin hain kütük, seni kovmaya geldik... @Maskeli Fedai
Beni buradan kralınız gelse gönderemez...
Sayın admin gelmen gerek, burada taşkınlık yapan bir arkadaş var... @bazingaBeni buradan kralınız gelse gönderemez...
Beni buradan kralınız gelse gönderemez...
Acıktım.. Gideyim de zeytinli açma yiyeyim..Sayın admin gelmen gerek, burada taşkınlık yapan bir arkadaş var... @bazinga
Koskoca admini boş goygoylarınıza alet etmeyinSayın admin gelmen gerek, burada taşkınlık yapan bir arkadaş var... @bazinga
Zeytinler boğazında kalır umarım...Acıktım.. Gideyim de zeytinli açma yiyeyim..
Açmaların içinde neden zeytin yok, açıkla... @MasacREAcıktım.. Gideyim de zeytinli açma yiyeyim..
Nasıl da korktu hain kütük... @Maskeli FedaiKoskoca admini boş goygoylarınıza alet etmeyin
Ogeday Adem'i tokatlamaya devam ediyor
------
Koskoca admini boş goygoylarınıza alet etmeyin
------
Zeytinler boğazında kalır umarım...
Harbi ya zeytin görünümlü açmalar yiyoruz olmuyor böyle kütük..
Sizin için korktum evet...