Kim onlar merak ettimOy veremeyenler dua etsin diyen sadece 2 yarışmacı vardı helal be
Yarın kavgalı bir bölüm bekliyorum SMS kasmalar için
Kim onlar merak ettimOy veremeyenler dua etsin diyen sadece 2 yarışmacı vardı helal be
Yarışmanın oy dilenmek üzerine kurulu olması sorunsalı...Oy dilenmek bana göre daha kötü duruyor, bir de o ikisinden hiçbiri benim durumum kötü demedi sadece oy atamayanlar için canınız sağ olsun modunda bir konuşma yaptılar
Kütük hemen kaçmış.. Zeytin yemeye gitmiş.. @MasacRE
Konuşma tarzı farklı bir de tabii herkes oy isteyecek ama dilenmek başka bir şey bazı isimler 4-5 kez oylarınızı bekliyorum,oy gönderin,destekleriniz bekliyorum dedi ve benim takıldığım takdir ettiğim şey sadece 2-3 isim oy vermeyenlere de teşekkür ettiYarışmanın oy dilenmek üzerine kurulu olması sorunsalı...
ayşe,ardahan ve ogeday galibaKim onlar merak ettimizlemiyorum şuan.
Yarın kavgalı bir bölüm bekliyorum SMS kasmalar için
Bu adamın zeytin sevdasının önüne geçmeliyiz artık sayın Gs’li dostum, garibanın zeytinlerini de gömmeye başladı… @MasacREZeytinli İzmir bombası gömüyor şu an.. @MasacRE
Ya ben goygoy yapıyorum.Konuşma tarzı farklı bir de tabii herkes oy isteyecek ama dilenmek başka bir şey bazı isimler 4-5 kez oylarınızı bekliyorum,oy gönderin,destekleriniz bekliyorum dedi ve benim takıldığım takdir ettiğim şey sadece 2-3 isim oy vermeyenlere de teşekkür etti
Yukarda 2 isim deyip 3 isim yazdınayşe,ardahan ve ogeday galiba
ben yazarken birisi hala konuşmamıştı şimdi o şeylere takılmaYukarda 2 isim deyip 3 isim yazdın
Ozaman mevzu ayrı. Tamamdırben yazarken birisi hala konuşmamıştı şimdi o şeylere takılma
2-3 kişi sorun değil 22 kişiden bu kadar az kişinin oy veremeyenlere teşekkür etmesi gözüme takıldı sonuçta herkes oy atamazOzaman mevzu ayrı. Tamamdır
Eskiden 'oy veren, vermeyen herkese teşekkürler' diye söylerlerdi. Bu sene diyen pek olmadı demek2-3 kişi sorun değil 22 kişiden bu kadar az kişinin oy veremeyenlere teşekkür etmesi gözüme takıldı sonuçta herkes oy atamaz
Noktayı koyan çeyrek finalde bana oy atmayın diyen TurabiydiEskiden 'oy veren, vermeyen herkese teşekkürler' diye söylerlerdi.
Turabi'yi bu sezon mumla arar oldukNoktayı koyan çeyrek finalde bana oy atmayın diyen Turabiydi
Kraliçe ne güzel atış yapmış. Diğerinde tek kalınca 6 sembolü 3 atışla haletmiş @xemrexxx @Emre Ozansoy
Sizinle aynı noktada buluşacağımı mı sandınız hain kütüklerHepinizi paket edeceğiz hepinizi..
Birini tutsak diğeri kaçıyor. Rahatsızım sizden hain kütükler...
Sabun gibisiniz @Sherlock @Maskeli FedaiBirini tutsak diğeri kaçıyor. Rahatsızım sizden hain kütükler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?