TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Nisa reisim Yasin ve Gökhan gibi hak davası
temsilcisinin tarafına geçerek kolonileri paramparça edecektir.. Güveniyoruz.. @Sherlock @MasacRE
Ulan tam seni yanımıza katmışken bu sefer de @Sherlock sattı davayı... Biz niye bu üçlü çok güçlü diyemiyoruz kardeşim...
Rahatsızım sizden... @Sherlock
------

Ya bu performansla bir insanın Survivor şampiyonu olma ihtimali yok be kardeşim anla artık şunu :A
BU ÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ CANIM YOLDAŞLARIM, HESABIM ELE GEÇİRİLMİŞTİ...

REİSİM ÖNDERLİĞİNDE TÜM KOLONİLER YIKILACAKTIR...

Oy veremeyenler dua etsin diyen sadece 2 yarışmacı vardı helal be

Kardeşim bu halkın din sevgisinden faydalanmayın artık be...
ne alaka herkes konuşmasında bana oy gönderin size güveniyorum diyordu sadece 2 isim oy gönderemiyorsanız dualarınız yanımızda olsun dedi yani paranız yoksa sorun yok burada bir faydalanma görmüyorum

ne alaka herkes konuşmasında bana oy gönderin size güveniyorum diyordu sadece 2 isim oy gönderemiyorsanız dualarınız yanımızda olsun dedi yani paranız yoksa sorun yok burada bir faydalanma görmüyorum
O 2 isim işi biliyor çünkü... Benim halkım gariban sever, benim halkım dini bütün insan sever, benim halkım mazlumun yanında olmayı sever...

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
O 2 isim işi biliyor çünkü... Benim halkım gariban sever, benim halkım dini bütün insan sever, benim halkım mazlumun yanında olmayı sever...
Oy dilenmek bana göre daha kötü duruyor, bir de o ikisinden hiçbiri benim durumum kötü demedi sadece oy atamayanlar için canınız sağ olsun modunda bir konuşma yaptılar