Ben yoldaşımdan itirafı işte böyle alırım.Heyecanlı bir yerde kaldıysa sonunu internetten izlerdim
Ben yoldaşımdan itirafı işte böyle alırım.Heyecanlı bir yerde kaldıysa sonunu internetten izlerdim
Diğer yanda dondurma reis 3'te 0 çekiyorken Batu napsınBatuşun 3 te 3 boşa gitti. Ss
@Emre Ozansoy a bir darbe de Bjk'tan geldi.Guardiola Hikmet Kartal çevirme yapmış.Diğer yanda dondurma reis 3'te 0 çekiyorken Batu napsın
İkisi birlikte sürgüne gitse sürgün adasından geriye birşey kalır mı?Yasin, 3T çakması olarak sürgünde iyi iş çıkarıyor her seferinde
O zaman hiç kimse kurtaramaz o adayıİkisi birlikte sürgüne gitse sürgün adasından geriye birşey kalır mı?
Evet, benimde o detay gözümden kaçmadı.Makbule çıkınca Sude'nin surata bak
------
O zaman hiç kimse kurtaramaz o adayı
Sürgün adası işteEvet, benim o detay gözümden kaçmadı.Hangi adayı kurtaramaz ?
Türkçenin azizliğiSürgün adası işte
@Emre Ozansoy a bir darbe de Bjk'tan geldi.Guardiola Hikmet Kartal çevirme yapmış.
Yasin, 3T çakması olarak sürgünde iyi iş çıkarıyor her seferinde
@MasacRE ve @Sherlock şokTakım oyunlarından sıkıldım artık en kısa zamanda parkur görmek istiyorum.
Mobilden açılmıyor hangi videoyu paylaştın ilk üçten kaçıncı olan?@MasacRE ve @Sherlock şok@DarkLegenD @Maskeli Fedai @Dosi @slhttnmtl @Angelica @Alos @serhatt
nisa bölükbaşı on Instagram
1,160 likes, 2 comments - bolukbasi_nisa_fan on February 26, 2022www.instagram.com
Iyyy şu ecünnüyü gösterip durma bana yeter!!@MasacRE ve @Sherlock şok@DarkLegenD @Maskeli Fedai @Dosi @slhttnmtl @Angelica @Alos @serhatt
nisa bölükbaşı on Instagram
1,160 likes, 2 comments - bolukbasi_nisa_fan on February 26, 2022www.instagram.com
Ecünnünün hangi videosunu atmış?Iyyy şu ecünnüyü gösterip durma bana yeter!!
İlkMobilden açılmıyor hangi videoyu paylaştın ilk üçten kaçıncı olan?
Al için açılsunIyyy şu ecünnüyü gösterip durma bana yeter!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?