Bir insan hiç mi hazırlanmaz şuraya gelirken ya. Sadece çenesiyle finale gitmeyi hesaplayarak gelmiş herhalde başka açıklaması yok bu performansın.aşkım bile fark atıyor ne olur elen Evrim
Bir insan hiç mi hazırlanmaz şuraya gelirken ya. Sadece çenesiyle finale gitmeyi hesaplayarak gelmiş herhalde başka açıklaması yok bu performansın.aşkım bile fark atıyor ne olur elen Evrim
sen Merveyi ne zamandan beri sevmeye başladınSen harika bir detaysın Merve Aydın...
Ni** denilen rezili yendiği zamandan beri.sen Merveyi ne zamandan beri sevmeye başladın
Aynen bence acun buna dur demeli çocuk stratejiyi anlattı dedi ki adem,atakan,barış ile kavga etmeParvizin oğlu
Baba çıkmalara daha çok çık
Baba şuan 15.cisin
Baba Atakan, Barış ile iyi geçin.
Ve bu aşkım ve gizemi izledikçe gerçekten diğerlerinin emeklerine üzülüyorum
Güzel kuz şimdi birkaç hafta kalsınYok artık, Gizem sayı alı. 😱
Güzel de bir işe yaramıyor pek.Birsen ve Nagihan ı @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @DarkLegenD i dövmeye davet ediyorum
Kaslı ablalarım bnm
------
Güzel kuz şimdi birkaç hafta kalsın
Önce seni dövsünlerBirsen ve Nagihan ı @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai @DarkLegenD i dövmeye davet ediyorum
Kaslı ablalarım bnm
------
Güzel kuz şimdi birkaç hafta kalsın
Şeytan taşlar gibi devirdiler kutularıÖnce seni dövsünler
Ben Yağmur'a güveniyordum ama o da dağlara taşlara attıŞeytan taşlar gibi devirdiler kutuları
Atışları iyi olan birisi nasıl bu kadar kötü atabilir anlamadım ama bence rahatsızlığı hala geçmedi neyse Şampiyon son 1-2 ay vitesi artar oyun vermezŞampiyona ara vermek yaramamış. Neyse toparlar yine sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?